Αρχείο

17 Ιουνίου 2014

Προσδοκώ ανάσταση νεκρών και ζωή του μέλλοντος αιώνος…

Εξαφανισμένος εδώ και χρόνια από το κεντρικό πολιτικό σκηνικό είναι ο Απόστολος Ανδρεουλάκος, που ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα ως πολιτευτής της Εθνικής Παρατάξεως (των φιλοβασιλικών Στέφανου Στεφανόπουλου και Σπύρου Θεοτόκη) το 1977 και τη συνέχισε ως βουλευτής της Ν.Δ. (1989-2007), διατελώντας δε και για ένα...

φεγγάρι υφυπουργός του Κωστάκη.

Το 2007 ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την πολιτική, όταν είχε ήδη ξεσπάσει το σκάνδαλο που τον εμφάνιζε να έχει προχωρίσει σε σύμβαση ως αρμόδιος υφυπουργός των ΚΕΠ να έχει συνάψει σύμβαση με αλυσίδα πίτσας για την προσωπική του προβολή, μέσω διανομής φυλλαδίων μαζί με τις specialκαι τις margarita, κατά την ώρα του delivery.

Γνωρίζοντας ότι οι έλληνες έχουν ασθενή μνήμη, επανήλθε στον εκλογικό στίβο το 2012 αλλά βρέθηκε στη θέση του β’ επιλαχόντος στη Β’ Αθήνας με τη Ν.Δ. πάντα. Τώρα που και η α’ επιλαχούσα (η Τάνια του TeleCityκαι του Extra) είναι πλέον βουλευτής, περιμένει πως και πώς να κάνει ο Σαμαράς Επίτροπο στην ΕΕ τον Κωστή Χατζηδάκη και να πάρει την έδρα του στη Βουλή.

Ε, κι αν δεν πάρει τώρα, έχει δρόμο μπροστά του. Νέος είναι, μόλις 71 ετών!

lykavitos.gr