Αρχείο

7 Ιουνίου 2014

Το τετ-α-τετ που δεν έγινε- Το ‘προξενιό’, οι ‘ανεξάρτητοι’, η ‘δυσαρέσκεια’ και το ΛΑΟΣ

Στο δείπνο για τον Τζέιμς Σταυρίδη βρέθηκαν στον ίδιο χώρο οι δύο άνδρες για δεύτερη φορά σε λίγες ημέρες, αλλά η πολυπόθητη συνομιλία δεν έγινε ποτέ. Το πως και το γιατί. Σκέψεις και προβληματισμοί του καραμανλικού μπλοκ.

Aπέφυγε το τετ-α-τετ με τον Αντώνη Σαμαρά ο πρώην πρωθυπουργός...

Κώστας Καραμανλής κατά τη διάρκεια του δείπνου που παρέθεσε ο Αχιλλέας Καραμανλής, στο σπίτι του, προς τιμήν του ελληνικής καταγωγής πρώην Διοικητή του ΝΑΤΟ, ναυάρχου Τζέιμς Σταυρίδη.Μάλιστα ο Κώστας Καραμανλής έφυγε και νωρίτερα από τους άλλους συνδαιτημόνες από το δείπνο.

Παρά το ότι ο ‘ θείος’ του πρώην Πρωθυπουργού Αχιλλέας, του οποίου ο γιος διανύει την πρώτη του περίοδο ως επίσημο πολιτικό στέλεχος με τη ΝΔ ( υποψήφιος βουλευτής Σερρών σε μη εκλόγιμη θέση τον Ιούνιο του 2012 ), προσπάθησε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, μετά τη βράβευση του ναυάρχου στο ίδρυμα Καραμανλή, να φέρει “κοντά” τους δύο άνδρες, το πολυπόθητο τετ-α-τετ που θα αποτελούσε την “είδηση” της βραδιάς, δεν συνέπεσε ποτέ.

Ο Κώστας Καραμανλής, που μεταξύ άλλων φέρεται ενοχλημένος και από την συμπερίληψη γνωστού Νεοδημοκράτη δημοσιογράφου στο ευρωψηφοδέλτιο, ο οποίος και εξελέγη, και στο παρελθόν είχε επανειλημμένα ασκήσει προσωπική κριτική στον πρώην Πρωθυπουργό,απέφυγε να ανοίξει τα χαρτιά του σε ότι έχει να κάνει με τις σκέψεις του και τις προθέσεις του.

Τόσο η εκλογική ήττα, όσο και το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει, τουλάχιστον ανοιχτά, οποιαδήποτε ανάληψη ευθύνης από την ηγεσία του κόμματος, έχει “δυσαρεστήσει” σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τον Κώστα Καραμανλή.

Παράλληλα όμως παρακολουθεί με επιφυλακτικότητα και προβληματισμό κιαι τις “ασυντόνιστες” κινήσεις που καταγράφονται από με τους αποχωρούντες βουλευτές από ΑΝΕΛ, τους πολλούς ανεξάρτητους, αλλά και το ΛΑ.Ο.Σ.

Το δείπνο που παρέθεσε στο σπίτι του ο Αχιλλέας Καραμανλής προς τιμήν του τέως επικεφαλής του ΝΑΤΟ Τζέιμς Σταυρίδη ο οποίος αναλαμβάνει την έδρα Φλέτσερς στο πανεπιστήμιο Ταφτς στην Βοστώνη με την οποία έχει ιδιαίτερη σχέση η οικογένεια Καραμανλή, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής δεν βρέθηκαν σε κανένα σημείο μόνοι τους.

7imeres.gr