Αρχείο

27 Ιουνίου 2014

Βούλτεψη: «Αδοξο τέλος είχε η περίφημη πολιτική των συμμαχιών του ΣΥΡΙΖΑ»

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη σε δήλωσή της αναφέρει ότι είχε άδοξο τέλος η περίφημη «πολιτική των συμμαχιών» επί της οποίας κονταροχτυπήθηκαν η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και η βασική ομάδα αμφισβήτησης, δηλαδή η «Αριστερή Πλατφόρμα» του κ. Λαφαζάνη κατά την τελευταία...

συνεδρίαση της ΚΕ του κόμματος.

«Τελικά», σημείωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, «οι μόνοι πολιτικοί χώροι προς τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει ξεκάθαρο κάλεσμα για συνεργασία είναι το ΚΚΕ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και επομένως η μόνη διεύρυνση ενός κόμματος που θέλει να εμφανίζεται ως ευρωπαϊκό είναι προς τους δύο κατ' εξοχήν αντιευρωπαϊκούς πολιτικούς χώρους».

Η κα Βούλτεψη πρόσθεσε πως επικράτησε κατά κράτος αποδεικνύοντας ότι υπάρχει «κόμμα μέσα στο κόμμα», η άποψη αυτών που βλέπουν ως απειλή τα «κεντροαριστερά σενάρια» και επιδιώκουν κομματική «καθαρότητα».

Επίσης είπε ότι ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ παραδέχονται ότι δεν έχουν «γειωθεί» με την κοινωνία, την καλούν σε «παλλαϊκό μέτωπο ανατροπής» δήθεν με αφορμή το θέμα της ΔΕΗ.

«Με την πολιτική γραμματεία και το προεδρείο της ΚΟ να βρίσκονται, όπως αποφασίστηκε, σε διαρκή συνεδρίαση όλο το καλοκαίρι, βρισκόμαστε μπροστά σε μια ακόμη προσπάθεια να κρυφτεί το σχίσμα κάτω από την επαναστατική γυμναστική», πρόσθεσε.

dexiextrem.blogspot.gr