Αρχείο

26 Ιουνίου 2014

ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠ' ΕΞΩ ΚΑΙ... ΑΠΕΤΥΧΕ Η ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ...!!!

ΚΑΙ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ Ο ΦΑΡΑΤΖ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ...

Η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας Μαρίν Λε Πεν απέτυχε να συγκεντρώσει αρκετά ευρωσκεπτικιστικά κόμματα ώστε να σχηματίσει...

μια κοινοβουλευτική ομάδα στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, ανακοίνωσε τη Δευτέρα το βράδυ ο ολλανδός σύμμαχός της Γκερτ Βίλντερς. «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να σχηματίσουμε μια ομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με έξι άλλα κόμματα», δήλωσε ο Βίλτερς όπως μετέδωσε το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP. Η Μαρίν Λε Πεν και ο Γκερτ Βίλντερς είχαν καταλήξει σε συμφωνία πριν από τις ευρωεκλογές, προκειμένου να «καταστρέψουν εκ των έσω» την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τουλάχιστον 25 βουλευτές (από ένα σύνολο 751 στην ευρωβουλή ) από επτά διαφορετικές χώρες απαιτούνται για τον σχηματισμό μιας ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας η οποία εκτός των άλλων μπορεί να τύχει μεγαλύτερης προβολής και κυρίως επιχορήγησης.

Η αντίπαλη ευρωσκεπτικιστική ομάδα που περιλαμβάνει το βρετανικό Κόμμα Ανεξαρτησίας του Νάιτζελ Φάρατζ και το ιταλικό Κίνημα των Πέντε Αστέρων του Μπέπε Γκρίλο πέτυχαν τη διαμόρφωση μιας συμμαχίας την περασμένη εβδομάδα καθώς πήραν μαζί τους μια ευρωβουλευτή που εξελέγη με το Εθνικό Μέτωπο της Γαλλίας.

Τα κοινοβουλευτικά κόμματα στην ευρωβουλή έχουν διορία μέχρι την Τρίτη για να σχηματίσουν κοινοβουλευτική ομάδα, ειδάλλως θα χαρακτηριστούν ως ανεξάρτητα μέλη στο κοινοβούλιο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
stoxos.gr