Αρχείο

4 Ιουνίου 2014

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής στον Φαήλο: Το πρόβλημα της χώρας είναι η ψοφοδεξιά

Παρά το «άκυρο» που έφαγε από τον Σαμαρά, ο οποίος τον απέκλεισε από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, ο Φαήλος Κρανιδιώτης επιμένει να υποστηρίζει τη ΝΔ και να προτείνει «λύσεις» στην προσπάθεια προσεταιρισμού των ψηφοφόρων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Με άρθρο του στην κυριακάτικη «Δημοκρατία», υπό τον γενικό τίτλο «πού βρίσκεται το πρόβλημα», προσπαθεί να ερευνήσει τις αιτίες εκείνες οι οποίες οδηγούν ολοένα και...

περισσότερους Έλληνες προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, καθώς επίσης και το πως η ΝΔ θα κερδίσει αυτόν τον κόσμο. Έχουμε ξανατονίσει και στο παρελθόν ότι αντιμετωπίζουμε με εντελώς αρνητική διάθεση τους όποιους «ιδεολογικά πατριώτες» της ΝΔ. Κάτι τέτοιοι «ιδεολόγοι» κάνουν μια πολύ επικίνδυνη και ύπουλη δουλειά, καθώς προσπαθούν να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες ότι η λύση βρίσκεται στην ενσωμάτωση των Εθνικιστών και των Πατριωτών στη ΝΔ, έτσι ώστε να την αλώσουν εκ των έσω.
Κάτι τέτοιες θεωρίες είναι εντελώς απαράδεκτες, αφού δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν «από μέσα», από την ενσωμάτωση δηλαδή σε έναν κατεξοχήν συστημικό φορέα. Είναι χαρακτηριστικός ο τρόπος με τον οποίο ο Κρανιδιώτης τελειώνει το άρθρο του: «Παράλληλα, η Ν.Δ. οφείλει, χωρίς αδικαιολόγητες ενοχές, να πάψει να μαλώνει με τον εαυτό της και να επαναφέρει κάτω από τις σημαίες της όλο το εύρος των ψηφοφόρων της, επαναπατρίζοντάς τους, με πολιτικές που απαντούν πειστικά και πρακτικά στις αιτίες της οργής και της απογοήτευσής τους. Αλλιώς, όλοι θα βλέπουμε την επιρροή της Χρυσής Αυγής να διευρύνεται, με ό,τι αυτό σημαίνει…»
Απαντώντας στα λεγόμενα του Κρανιδιώτη, και ιδίως στον τίτλο του κειμένου του, έχουμε να πούμε ότι το πρόβλημα βρίσκεται στην ίδια την ύπαρξη της ΝΔ, η οποία έχει μεταμορφωθεί πλήρως σε ένα αντεθνικό και αντιλαϊκό κόμμα, υποχείριο των διεθνών τοκογλύφων, έρμαιο στις βουλιμικές επιθυμίες του ΠΑΣΟΚ και παραδομένο πλήρως στις ιδεολογικές αγκυλώσεις της αριστεράς. Ως εκ τούτου, η περαιτέρω παρουσία αυτού του κομματικού συνονθυλεύματος αποτελεί τροχοπέδη στην προσπάθεια ανάπτυξης των Γνήσιων Εθνικολαϊκών Δυνάμεων.
Η οριστική διάλυση αυτού του πολιτικού καρκινώματος θα απελευθερώσει ακόμη περισσότερο αριθμό Ελλήνων Πατριωτών που έχουν εγκλωβιστεί στο τεχνητό αυτό δημιούργημα. Φροντίζει, βεβαίως, ο ίδιος ο Σαμαράς με την αλλοπρόσαλλη και αισχρή πολιτική του να οδηγεί τη ΝΔ μια ώρα αρχύτερα στην διάλυση. Είναι σίγουρο ότι οι επόμενες εκλογές θα σημάνουν την ληξιαρχική πράξη θανάτου της ΝΔ, με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα να ενδυναμώνεται ακόμη περισσότερο.

Γιώργος Μάστορας
xryshaygh.com