Αρχείο

21 Ιουνίου 2014

Η συσπειρωση της Εξτρεμιστικης Αριστερας στον ΣΥΡΙΖΑ και η Ανασυσταση της Δεξιας Πολιτικης Φιλοσοφιας

Του Καθηγητη Δρος Νικου Χ.Χαρακακου
Μελους της Ακαδημιας Επιστημων Νεας Υορκης/The New York Academy of Sciences
Προεδρου ''Δεξιου Τομεα''

Το 1958, στις τοτε Εθνικες Εκλογες, ειχε αναδειχτει η ΕΔΑ, η νομιμοφανης κοινοβουλευτικη αντιπροσωπευση του τοτε παρανομου ΚΚΕ, σε δευτερο κομμα, λαμβανοντας για πρωτη φορα τη θεση της Αξιωματικης Αντιπολιτευσης.Ομως ΤΟΤΕ οι ΠΥΛΩΝΕΣ της ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ...

ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ αναγκασαν την Κυβερνηση της ΕΡΕ να σχηματισει Ειδικη Επιτροπη για την Αντιμετωπιση του Κομμουνισμου.
Γιατι, ομως, η ΕΡΕ τοτε, η ''Δεξια'', εφτασε στο σημειο να υποσκελιστει απο την ΕΔΑ?Διοτι απο τοτε υπονομευοταν απο τους ''ευρωπαιστες'', που, υπουλα κινουμενοι μεσα στους κολπους της, απεργαζονταν τον μετασχηματισμο της Εθνικης Δεξιας σε ''μετριοπαθη'' και ''ηπια'', κατ ουσιαν υποτονικη και ιδεολογικα ανευρη, ''κεντροδεξια''.Στην πραγματικοτητα ''ελαφροδεξια''.Αυτοι οι ''ευρωπαιστες'' εχθρευονταν τον Ελληνοχριστιανικο Πατριωτικο Χαρακτηρα της τοτε Ενιαιας Εθνικης Δεξιας και ενοχλουνταν ιδιαιτερα επειδη συμπεριλαμβανε και Ακραιφνεις Ασυμβιβαστους Εθνικιστες.
Αυτοι, ακριβως, οι ''ευρωπαιστες'' μετασχηματισαν την Εθνικη Δεξια, απο τη ''μεταπολιτευση'' του 1974 και επειτα, σε ΝΔ του ακαθοριστου ''ριζοσπαστικου φιλελευθερισμου''.Μονον ο Ευαγγελος Αβερωφ-Τοσιτσας τολμουσε να δηλωνει ''Εθνικοφρων''.Ηταν, ομως, μια ''φωνη βοωντος εν τη ερημω''!
ΤΩΡΑ η Αριστερα, ως ΣΥΡΙΖΑ, ειναι Αξιωματικη Αντιπολιτευση και φιλοδοξει, με βαση τα αποτελεσματα των ευρωεκλογων, να γινει Κυβερνηση!Η ανοδος του ΣΥΡΙΖΑ συσπειρωνει ολες τις εξτρεμιστικες τασεις της Αντεθνικης Αριστερας.''Νομιμοποιει'' την αναρχοκομμουνιστικη τρομοκρατια.Φερνει στο προσκηνιο την Κοκκινη Χουντα!
Επιστρεφουμε στο 1958!Ναι!Υπαρχει κομμουνιστικος κινδυνος!Συνεπαγομενος κινδυνο εκχωρησης Εθνικων Εδαφων.Κινδυνο εδραιωσης του εθνομηδενισμου εμπρακτα.Κινδυνο εξαπολυσης του νεοσυμμοριτοπολεμου μεσα στις πολεις αν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι παρακρατικες τρομοκρατικες συνιστωσες του δουν οτι υπαρχουν αντιδρασεις στην εφαρμογη των εθνοδιαιρετικων και εθνοδιαλυτικων σχεδιων τους...