Αρχείο

21 Ιουνίου 2014

Στείλαμε υπουργό που δεν γνώριζε ούτε αγγλικά και η...γκάφα έγινε!

Πού τους βρίσκουμε;

Και μετά… περιμένουμε να πάει η Ελλάδα μπροστά. Προφανώς φαινόταν πως θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στο άτυπο συμβούλιο των υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης που διεξήχθη στο Λουξεμβούργο, αφού νέος υπουργός Γιώργος Καρασμάνης δεν θα είχε προλάβει ούτε να ενημερωθεί ούτε βεβαίως να μάθει αγγλικά μέσα σε μία εβδομάδα, γι’ αυτό...

και ζήτησαν Αθανάσιο Τσαυτάρη, που γνώριζε τα θέματα, να πάει κι αυτός στο Λουξεμβούργο με καθαρά υποστηρικτικό ρόλο, κάτι που όμως δεν έγινε με αποτέλεσμα να γίνουν η μία γκάφα μετά την άλλη.

Όπως γράφει ο Βηματοδότης είτε από λάθος είτε από βιασύνη ο νέος υπουργός έβαλε το θέμα της ποσόστωσης του αγελαδινού γάλακτος πρώτο στην ατζέντα και τότε ξεκίνησε ο εκνευρισμός των ομολόγων του. Ο αυστριακός υπουργός άρχισε να διαμαρτύρεται, να χτυπά μανιωδώς το κουδούνι του, με αποτέλεσμα ο προεδρεύων κ. Καρασμάνης να διακόψει τη σύνοδο.

Αμέσως μετά ήρθε και το δεύτερο λάθος, αφού στο άτυπο συμβούλιο των υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης που διεξήχθη στο Λουξεμβούργο αφού βγαίνει από την ατζέντα το ζήτημα του νησιωτικού σήματος που ενδιαφέρει πρωτίστως τη χώρα μας και εν συνεχεία όταν ήρθε η ώρα να συζητηθεί η ΚΑΠ, οι περισσότεροι δεν μίλησαν κι ας περίμενε ο αρμόδιος επίτροπος για κάποια κοινή θέση.

karfotiko.blogspot.gr