Αρχείο

13 Ιουνίου 2014

Κόντρα Μαρίνας Χρυσοβελώνη-Παραπολιτικών! Η ανάρτηση και η απάντηση της βουλευτού των ΑΝΕΛ

Η παρακάτω ανάρτηση στα parapolitika.gr προκάλεσε την αντίδραση της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνας Χρυσοβελώνη, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση στην ιστοσελίδα. Ακολουθεί η ανάρτηση αλλά και η απάντηση της βουλευτού:

"Κοντά στην έξοδο από τους ΑΝΕΛ η Χρυσοβελώνη
Η βουλευτίνα Μαγνησίας θα είναι...

η επόμενη;
Στοιχηματίζουν ότι η Μαρίνα Χρυσοβελώνη θα είναι η επόμενη βουλευτίνα που θα ανοίξει την πόρτα των ΑΝΕΛ και θα αποχωρήσει από το κόμμα του Πάνου Καμμένου. Ποιοι στοιχηματίζουν; Κάποιοι από τους βουλευτές που ήδη έκαναν την κίνηση και ανεξαρτητοποιήθηκαν. Προφανώς γνωρίζουν παρασκήνιο ή κάνουν υποθέσεις. Η ίδια η βουλευτίνα Μαγνησίας πάντως είναι πολύ διακριτική, μάχιμη και δεν αφήνει εντυπώσεις ή διαρροές. Τα σενάρια όμως, αλλά και πολλά δημοσιεύματα την παρουσιάζουν ...κοντά στην έξοδο από το κόμμα του Πάνου Καμμένου, η οποία μάλιστα αναμένεται να ανοίξει νέο κύμα αποχωρήσεων από τους ΑΝΕΛ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρίνα Χρυσοβελώνη φέρεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές να στήριξε την υποψηφιότητα του Αγοραστού για την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Αυτό από μόνο του δηλώνει ...τουλάχιστον προθέσεις."

Μ.Χρυσοβελώνη: "Ενημερώνω κάθε ενδιαφερόμενο πως η επίκαιρη ερώτηση μου δεν αποσύρεται από τη Βουλή"

Ανησυχώ πλέον πολύ σοβαρά για την πνευματική υγεία συντακτών των «Παραπολιτικών». Πρόκειται πιθανώς περί εγκεφαλικού καθώς με παρουσιάζουν να στηρίζω άλλον για Περιφερειάρχη Θεσσαλίας στις ίδιες τις εκλογές όπου εγώ ήμουν υποψήφια!

Δεν ξέρω αν αυτή η διανοητική σύγχυση οφείλεται στην θλίψη τους για τις υπουργικές απώλειες λόγω ανασχηματισμού ή στην ανάγκη τους για αυξημένη κρατική χρηματοδότηση μέσω διαφημιστικών κονδυλιών…

Αν όμως ανησύχησαν για την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσα πριν από λίγες μέρες στη Βουλή και έμεινε αναπάντητη από τον κ. Κεδίκογλου ας μην στενοχωριούνται άδικα. Την επόμενη Πέμπτη θα προσέλθει τελικά η κυρία Βούλτεψη στην Ολομέλεια προκειμένου να μου απαντήσει για το πως αδειοδοτήθηκε ο νέος ραδιοσταθμός των «Παραπολιτικών».

Μέχρι τις 19 Ιουνίου λοιπόν περιμένω να διαβάσω αρκετά ακόμη διασκεδαστικά μυθεύματα για μένα και για «βουλευτές που αποσύρονται από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ». Ένα είναι βέβαιο. Η επίκαιρη ερώτηση μου δεν θα αποσυρθεί, όσα «εγκεφαλικά» κι αν πάθουν κάποιοι."