Αρχείο

13 Ιουνίου 2014

Βουλευτής των ΑΝΕΛ δίνει συγχαρητήρια στους νέους υπουργούς

Τελικά κανείς δεν καταλάβει που... το πάνε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Από τη μία ασκούν σφοδρότατη κριτική στα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση κάνοντας λόγο για «προδότες», για «μείωση της εθνικής κυριαρχίας» και άλλα παρόμοια και από την άλλη βουλευτής – ο οποίος θεωρείται πως ανήκει στο μπλοκ των «πρεδρικών»- στέλνει...

συγχαρητήρια σε όσους από το νομό του βρέθηκαν στην... κυβέρνηση.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης – περί ου ο λόγος – έστειλε μία επιστολή στους τρεις υφυπουργούς του νομού Έβρου που κατέλαβαν θέσεις υφυπουργών, η οποία ήταν μέσα στην... αβρότητα.

Πραγματικά εάν κάποιος τη διάβαζε θα νόμιζε πως ο κ. Ουζουνίδης ανήκει και στηρίζει το... κυβερνητικό μπλοκ:

«Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στους τρεις συναδέλφους Βουλευτές του Νομού Έβρου οι οποίοι, μετά τις σχετικές ανακοινώσεις του ανασχηματισμού, συμμετέχουν στο νέο σχήμα της κυβέρνησης. Συγκεκριμένα, θέλω να συγχαρώ τον κ. Άκη Γεροντόπουλο για την παραμονή του στη θέση του Υπουργείου Εξωτερικών ως Υφυπουργός, τον κ. Αλέξανδρο Δερμετζόπουλο για την τοποθέτησή του ως Υφυπουργού στο Υπουργείο Παιδείας και τον κ. Γεώργιο Ντόλιο που επιστρέφει στο Υπουργείο Εσωτερικών ως Υφυπουργός. Εύχομαι καλή δύναμη στις νέες τους θέσεις και στο έργο που καλούνται να υπηρετήσουν».

Η αλήθεια είναι πως στην επαρχεία οι κομματικές αντιπαραθέσεις συνήθως φτάνουν μέχρι ένα όριο όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και πολλές φορές έχουν διαπροσωπικές σχέσεις. Από την άλλη όμως και οι ευγένειες έχουν τα όρια τους, ειδικά όταν πρόκειται για τη μάχη του σταυρού, σε ένα νομό που τα κουκιά είναι μετρημένα και οι συσχετισμοί παγιωμένοι. Εκτός και εάν ο κ. Ουζουνίδης έχει το μυαλό του προς... κυβέρνηση μεριά κάποια στιγμή.

Μήπως τελικά δημιουργείται νέο πρόβλημα στους Ανεξάρτητους Έλληνες από το πουθενά;

newpost.gr