Αρχείο

2 Ιουνίου 2014

Ακόμα δύο βουλευτές του Καμμένου ψάχνονται να την… κάνουν!

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ  "ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ"

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η εφημερίδα «Στο Καρφί», πλην του Βασίλη Καπερνάρου που αποχώρησε από το κόμμα άλλοι δύο βουλευτές εμφανίζονται δυσαρεστημένοι με τη στρατηγική των Ανεξάρτητων Ελλήνων, δηλαδή την προσέγγιση με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως λένε.
«Όποιος ήθελε να ψηφίσει...

ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και όχι εμάς. Ποιος ο λόγος λοιπόν να κάνουμε τέτοια ανοίγματα και συμμαχίες; Η δική μας εκλογική βάση είναι στη συντριπτική της πλειοψηφία Κεντροδεξιά, οπότε φαινόταν ότι οι εναγκαλισμοί με τον Τσίπρα θα απέβαιναν μοιραίοι για το εκλογικό μας αποτέλεσμα» έλεγε σε δημοσιογραφική παρέα βουλευτής του Καμμένου σύμφωνα με την εφημερίδα.
Εμείς ωστόσο οφείλουμε να αποδώσουμε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Τόσο ο Πάνος Καμμένος έχει δηλώσει άπειρες φορές ότι συμφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στα κοινωνικά, διαφωνεί όμως στα εθνικά, ο δε Τέρενς Κουϊκ έχει μαλλιάσει η γλώσσα του να φωνάζει για εθνομηδενιστές και περίεργα παιχνίδια στη Θράκη.
Είναι τουλάχιστον άδικο να μιλάνε για «σφιχτούς εναγκαλισμούς» ώστε να βρουν αφορμή να φύγουν. Ας βρουν άλλη καραμέλα, που να πείθει τουλάχιστον και όσους σκέφτονται ακόμα σε αυτόν τον τόπο…

tribune.gr