Αρχείο

9 Μαΐου 2014

Διάφορες τάσεις της κεντροδεξιάς στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Μήνυμα ενότητας και συστράτευσης της ΝΔ εν όψει και των εκλογών, έστειλαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Κ. Καραμανλής, οι οποίοι παραβρέθηκαν από κοινού στο ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, που τελέστηκε το πρωί της Παρασκευής στο Ίδρυμα Καραμανλή στη Φιλοθέη. Ο πρωθυπουργός...


Α. Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της επιμνημόσυνης δέησης στεκόταν δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Στην τελετή έδωσε το «παρών» σύσσωμη η ΝΔ, καθώς για πρώτη φορά αποφασίστηκε από το ΔΣ του Ιδρύματος να μην γίνει η επιμνημόσυνη δέηση σε κλειστό κύκλο, αλλά να ανοίξουν τις πόρτες του Ιδρύματος σε βουλευτές, υπουργούς και κεντρικούς παράγοντες του κόμματος.

Συγκεκριμένα, παρέστησαν τα περισσότερα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, καθώς και αρκετά στελέχη του κόμματος, μεταξύ των οποίων οι Δ. Αβραμόπουλος, Θ. Μπακογιάννη και Πρ. Παυλόπουλος, ο στενός συνεργάτης του Κων. Καραμανλή Π. Μολυβιάτης, ο Αχιλλέας Καραμανλής αλλά και πρώην στελέχη της ΝΔ όπως οι Β. Πολύδωρας και Χρ. Ζώης. Επίσης, παρέστησαν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Κουμουτσάκος και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αθηναίων Ά. Σπηλιωτόπουλος και Ν. Κακλαμάνης.

eklogika.gr