Αρχείο

12 Μαΐου 2014

Στη Λαμία σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς - Που θα πάει και ποιους θα συναντήσει

Θα συνεχίσει την επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ και από τη Λαμία...

Στη Φθιωτική πρωτεύουσα  θα βρεθεί σήμερα Δευτέρα ο πρωθυπουργός. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα, στις 6:30΄το απόγευμα θα μιλήσει σε συνάντηση γυναικών στον Άγιο Λουκά, ενώ αργότερα, στις 8:15΄, θα έχει...

κλειστή συνάντηση με κομματικά στελέχη στο ξενοδοχείο "Φθία" στη Λαμία.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες στο ενδιάμεσο ή πριν τον Άγιο Λουκά, ίσως επισκεφθεί το έργο της παράκαμψης στη Στυλίδα.

Φούλ επίθεση χθες από την Τρίπολη

"Βάλτε την υπογραφή σας στην ιστορία που φτιάχνουμε. Δώστε μας την δύναμη να κάνουμε τη Νέα Ελλάδα πραγματικότητα", τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς στην προεκλογική του ομιλία στην Τρίπολη, όπου γνώρισε την αποθέωση από τους συγκεντρωμένους.

Ο πρωθυπουργός μίλησε με σκληρή γλώσσα για το ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα σημειώνοντας ότι: "Νέα Ελλάδα δεν είναι οι συνιστώσες, οι επαγγελματίες εργατοπατέρες και οι συντεχνίες στο Δημόσιο. Ούτε αυτοί που χαϊδεύουν τους κουκουλοφόρους και υπονομεύουν τις μεταρρυθμίσεις. Αυτοί ανήκουν στο χθες, στο βαθύ χθες, στην εποχή των παγετώνων. Αναγκάζονται να μιλούν για το αύριο, αλλά δεν μπορούν να ξεφύγουν απ' το χθες".

Ο Πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι, ο κ. Τσίπρας είναι εναντίον των επενδύσεων, όπως το σχέδιο του Ελληνικού,το οποίο είπε πως ίσως είναι η μεγαλύτερη επένδυση στην Ευρώπη. Χαρακτήρισε "ρουκέτα του ΣΥΡΙΖΑ" τα όσα ανέφερε ο Μανόλης Γλέζος για εσωτερικό δανεισμό, υπογραμμίζοντας πως "θα γινόταν ζημιά στη χώρα με την φυγή κεφαλαίων στο εξωτερικό.

Κάνουν ό,τι μπορούν για να γυρίσουμε στην κρίση κι επιδιώκουν την αστάθεια, γιατί ξέρουν ότι θα εξαφανιστούν μόλις εξαφανιστεί η κρίση, που έχει αρχίσει να ξεπερνιέται".

"Ευτυχώς ο κόσμος αυτούς τους ανθρώπους δεν τους παίρνει στα σοβαρά"

"Υπάρχει σχέδιο για να βγούμε οριστικά από την εποχή των μνημονίων. Πιάσαμε τους στόχους μας και θα οδηγήσουμε τον τόπο στην πραγματική αναγέννηση", ανέφερε, με τους νεολαίους στο ακροατήριο να διακόπτουν φωνάζοντας: "Πιο ψηλά με τον Αντώνη Σαμαρά" και τον πρωθυπουργό να απαντά: "Πιο ψηλά μας πάει αυτή η νεολαία".

Δεσμεύτηκε απέναντι στους αγρότες ότι θα οριοθετηθούν οι βοσκότοποι, που είναι πάγιο αίτημα των κτηνοτρόφων, για δεκαετίες, ενώ τόνισε πως η ανάπτυξη της Νέας Ελλάδας έχει ξεκινήσει από την Πελοπόννησο, όπου ολοκληρώνονται οι αυτοκινητόδρομοι ως την Καλαμάτα και τη Σπάρτη κι ανέφερε ότι εκτελούνται σημαντικά έργα που φτάνουν το 1,5 δις ευρώ και θα έχουν ολοκληρωθεί το 2016. Παράλληλα, κεντρικός στόχος είπε πως είναι η κατασκευή του παραλιακού άξονα Καλαμάτα, Γύθειο, Μονεμβασιά, Ναύπλιο, Επίδαυρος, Κόρινθος.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε ανοικτά την υποστήριξή του στον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, για τις προσεχής περιφερειακές εκλογές, λέγοντας ότι δεν ήταν μαζί μας, αλλά στήριξε την ανάπτυξη κι εμείς τον στηρίζουμε, καθώς και στον δήμαρχο Τρίπολης, Γιάννη Σμυρνιώτη, για τις δημοτικές εκλογές, σημειώνοντας πως ‘'στηρίζουμε το πολυσήμαντο έργο του στην Τρίπολη''.

"Στις δύσκολες στιγμές η παράταξη ένωνε τους Έλληνες. Δεν γίνονται πλέον ανεκτά κηρύγματα μίσους"

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους πολίτες να πάνε να ψηφίσουν τόσο την πρώτη, όσο και την δεύτερη Κυριακή υπογραμμίζοντας ότι, "η αδράνεια και η χαλαρότητα δεν είναι για αυτούς που φέρνουν το αύριο".

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν οι βουλευτές της Πελοποννήσου και πολλοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές, ενώ παρά τον κακό καιρό και τη βροχή, πλήθος κόσμους είχε γεμίσει ασφυκτικά το Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης όσο και τον περιβάλλοντα χώρο.

lamiareport.gr