Αρχείο

13 Μαΐου 2014

Το φιάσκο του Άρη στο Σπόρτινγκ‏...

Τι κι αν ο Άρης Σπηλιωτοπουλος κινητοποίησε ολόκληρο τον κομματικό μηχανισμό, φέρνοντας 17 (!) πούλμαν απο όλες τις γωνιές της Αττικής στο Σπορτινγκ, για την κεντρική του προεκλογική ομιλία.

Τι κι αν έβαλε τους υποψήφιους του να μεταφέρουν με πούλμαν από τη Λεωφόρο...

Αλεξάνδρας και την Κυψέλη, τους λιγοστούς υποστηρικτές τους στο Σπορτινγκ.

Τι κι αν στείλανε 350 παιδάκια της ΟΝΝΕΔ, οι φοιτητοπατέρες - ινστρούκτορες, με τους νέους να αναρωτιούνται μεταξύ τους "τι δουλειά έχουμε εδώ;"... τίποτα για τον Άρη.

Εκβίασαν και μέχρι και την ΚΟ της ΝΔ να δώσει το παρών. Άλλοι, 80τόσοι βουλευτές. Πήγαν και αυτοί μη δυσαρεστήσουν τον πρόεδρο αλλά πάλι τίποτα.

Βάλε και τους 200 υποψήφιους αλλά και πάλι το Σπορτινγκ φαινόταν άδειο...

Αναγκάστηκαν μάλιστα να πάνε πιο μπροστά την εξέδρα για να αποκλείσουν το μισό γήπεδο.
Έβαλαν και μια πλάτη στο πέταλο, να κοπεί κι από εκεί η εικόνα, με την ελπίδα οτι οι "μάγοι" σκηνοθέτες του κόμματος "πολλαπλασιάσουν" τους λιγοστούς υποστηρικτές.

Ανέβηκε και ο Άρης και φώναξε: «Αθήνα Μπορείς» και έδεσε το γλυκό, με αποτέλεσμα ορισμένοι από τους ηλικιωμένους, που ήταν στο γήπεδο, να μουρμουρίσουν "Άρη, εσύ δεν μπορείς".
Πλήρης αποτυχία η συγκέντρωση, παρά τις πολυήμερες κινητοποιήσεις των call centers και των παραγόντων που εκβίαζαν, λυτούς και δεμένους, για να μαζευτεί κόσμος.

Απόδειξη της αποτυχίας της συγκέντρωσης είναι το γεγονός ότι πήγε περίπατο και το live streaming που είχαν ανεβάσει. Τι να δείξουν, άλλωστε;

Ούτε 5ος ο Άρης έλεγαν κάποιοι φεύγοντας από το Σπόρτινγκ και μάλλον είχαν δίκιο....

ΥΓ: Άρη, με πούλμαν και κάλπικες μετρήσεις δεν κερδίζεται η εμπιστοσύνη των πολιτών.

press-gr.blogspot.gr