Αρχείο

29 Μαΐου 2014

Aποχωρηση υποψηφιου ευρωβουλευτη των ΑΝΕΛ

Avraam Zelilidis

Φίλοι μου συναγωνιστές,
Εχουμε πλέον φτάσει στο 99% και τα αποτελέσματα έδειξαν τα παρακάτω συμπεράσματα:
1. Το μεγαλύτερο ποσοστό σε Δήμο πήραν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες στη ..Νάουσα, στον πρωην Δήμο Ανθεμίων με 13,11%
2. Σε τρεις περιοχές οι ΑΝΕΛ πήραν ποσοστά πάνω από 5%, Κοζάνη 5.76%, Ημαθία 5.31% και Χανιά 5.19%.
3. Συνολικά σε 10 περιοχές ξεπέρασαν το 4%.

Ξέρω ότι οι άνθρωποι που αγωνίστηκαν για να αυξήσουν τα ποσοστά των ΑΝΕΛ ήταν μετρημένοι στα δάκτυλα του...

ενός χεριού, ενώ οι υπόλοιποι παρακαλούσαν να βγουν στα μεγάλα κανάλια. Έτσι, λοιπόν ο αγώνας ήταν ποιός θα είχε την μεγαλύτερη προβολή, διαφήμιση και πρόσβαση στη δεξαμενή των ΑΝΕΛ και ΟΧΙ ποιος θα τρέξει για νέες ψήφους.
Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που είδατε.

Επειδή δεν πήγα στα μεγάλα κανάλια και επειδή δεν διαφήμισα την υποψηφιότητα μου, νιωθω παρα πολύ ευχαριστημένος με το γεγονός ότι η ΗΜΑΘΙΑ έδωσε το μεγαλύτερο ποσοστό στο κίνημα και είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, και δεν το προδίδω.

Οταν αποφάσισα να συστρατευτώ με τους ΑΝΕΛ δεν φανταζόμουν τον παλαιοκοματικό μηχανισμό και τις αντιστάσεις που μπορώ να αντιμετωπίσω.
Δεν φανταζόμουν ότι ούτε ο Πρόεδρος δεν θα μπορούσε να τα βάλει μαζί τους.
Πως είναι δυνατόν ένα κίνημα που κάνει σημαία την αξιοποίηση των υδρογοναθράκων να φοβάται να το προβάλει!!!!!!
Ο λόγος απλός ...θα προβληθεί ο Ζεληλίδης!!!!! και κάποιοι θα ενοχληθούν, με αποτέλεσμα να μην βγάινουν δελτία τύπου (όταν η κυβέρνηση έκανε γλέντια) και στο τέλος μια εκδήλωση του κινήματος στην Πάτρα έγινε εκδήλωση του Ζεληλίδη και οι ανακοινώσεις του κινήματος έγιναν ανακοινώσεις του Ζεληλίδη!!!!!
Ετσι φτάσαμε να κυνηγάμε φαντάσματα και σήμερα να ψάχνουμε την ψήφο μας.

Δεν πίστευα ότι οι συνεργαζόμενοι φορείς με τους υποψήφιους τους, από τη μια θα ζητούσαν από τα μέλη τους μονοσταυρία για πάρτι τους και από την άλλη θα ψάρευαν και στους ΑΝΕΛ τον δεύτερο ή τρίτο σταυρό. Νόμιζα ότι όλοι ήταν μια ομάδα, εγώ τουλάχιστόν έτσι πίστευα και για το λόγο αυτό όσους μπόρεσα ή μου το ζήτησαν τους βοήθησα.

Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα των σταυρών στο 15% των ψήφων δείχνουν πρωτο τον κ. Μαριά (όχι των ΑΝΕΛ) και δεύτερο τον κ. Ζουράρη (όχι των ΑΝΕΛ).
Συνεπώς, οι ΑΝΕΛ τι έκαναν;; ... απλώς πάτωσαν, τόσο οι επιλογές του προέδρου όσο και των ίδιων των στελεχών του.

Κάνοντας λοιπόν μια σύνοψη, πιστεύω ότι νίκησε το κατεστημένο, νίκησε το στάσιμο, νίκησε το σύστημα με το σύνθημα "τα δικά μου δικά μου, και τα δικά σου δικά μας...." Να είστε καλά συναγωνιστές των καναλιών.

Λεπτομέρειες όταν και άμα μου ζητηθούν από τους αρμόδιους και υπεύθυνους δηλαδή μόνο τον Πρόεδρο.

για μένα ο κύκλος έκλεισε και σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για όσο καιρό πορευτήκαμε μαζί σ' αυτό τον αγώνα.