Αρχείο

25 Απριλίου 2014

Πολιτευτής των ΑΝΕΛ στον ΛΑΟΣ

Πραγματοποιήθηκε χθές από τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρη, η παρουσίαση των υποψηφίων του κόμματος που διεκδικούν έδρα στο ευρωκοινοβούλιο κατά τις εκλογές της 25ης Μαΐου. Μετά το τέλος της παρουσίασης των υποψηφίων, ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Γ. Καρατζαφέρης, ανακοίνωσε την προσχώρηση στο κόμμα της μέχρι πρότινος πολιτευτού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο Νομό Χανίων Κρήτης, Κας ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ, η οποία...


ζήτησε να ενταχθεί στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, καλωσόρισε την Κα Μαστοράκη και της ευχήθηκε καλό και τίμιο αγώνα για την απελευθέρωση και την Ανάσταση της πατρίδας, ενώ η ανακοίνωση της προσχώρησης έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση.
Η Κα Μαστοράκη στον χαιρετισμό της τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι λόγοι που την ώθησαν να αποχωρήσει από τους ΑΝ.ΕΛ και να καταθέσει αίτηση προσχώρησης στον ΛΑ.Ο.Σ είναι διότι έχει πεισθεί πλέον ότι ο Πρόεδρος κ. Γ. Καρατζαφέρης και το ΛΑ.Ο.Σ υπηρετούν καλύτερα, πιστότερα και μαχητικότερα τις πατριωτικές αξίες και ιδέες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κα Μαστοράκη Ειρήνη, έχει αναπτύξει πολυσχιδή κοινωνική και πολιτική δράση στο Νομό Χανίων, γεγονός το οποίο στις τελευταίες εκλογές, όπου κατήλθε ως υποψήφια με τους ΑΝ.ΕΛ. κατετάγη στην τριάδα των πολιτευτών του Νομού.
Το νέο μέλος του ΛΑ.Ο.Σ, εντάσσεται στο δυναμικό του κόμματος στο Νομό Χανίων.

skeftomasteellhnika.blogspot.gr