Αρχείο

28 Απριλίου 2014

Με σκληρές εκφράσεις η απάντηση Καρατζαφέρη στην πρόταση του Άδωνι

Στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στο Κεντρικό ενημερωτικό μαγκαζίνο, με την Λίζα Δουκακάρου και την Ανδριάνα Ζαρακέλη, μίλησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης για τα σενάρια επιστροφής του στη Ν.Δ. με αφορμή την νέα πρόσκληση που...


του απεύθυνε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Προφανώς ο Άδωνις βλέπει ότι δεν τραβάει το πράγμα. Είναι λίγο πιο ξύπνιος από τους άλλους και θέλει να βάλει στη συζήτηση και εμένα. Ο,τι δήποτε έχει σχέση με τον Σαμαρά, δεν με ενδιαφέρει. Είναι πολιτικός παλιάνθρωπος και απατεώνας. Δεν μπορώ να συνεργαστώ μαζί του. Δεν ρωτήθηκα ποτέ αν θέλω να επιστρέψω στη Ν.Δ., αλλά κι ούτε ο Σαμαράς ρωτήθηκε ποτέ αν το θέλει. Αλλά ... σε ποια Ν.Δ. να επιστρέψω;» αναρωτήθηκε ο Γ. Καρατζαφέρης και σημείωσε «Δεν υπάρχει αυτό το κόμμα. Υπάρχει το κόμμα του Σαμαρά. Άλλο η Ν.Δ. του Αβέρωφ και του Μητσοτάκη κι άλλο αυτό το πράγμα, έτσι όπως έχει καταντήσει τώρα. Η Μπακογιάννη είχε δίκιο ότι η Ν.Δ. είναι ένα μικρό κόμμα, και δεν έχει καμία σχέση με την μεγάλη δεξιά παράταξη».

Αναφερόμενος μάλιστα στο Κώστα Καραμανλή σημείωσε ότι:

«Η απουσία του Καραμανλή στην παρουσίαση του υποψηφίων της Ευρωλίστας της Ν.Δ. είναι χαρακτηριστική. Έστειλε μήνυμα. Ο Καραμανλής είναι ιδιοκτήτης της Ν.Δ. και η απουσία του ήταν ηχηρή».

parapolitika.grΟ πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 έκοψε οριστικά τις γέφυρες με τον Αντώνη Σαμαρά και ξεκαθάρισε ότι αποκλείει την επιστροφή του στη ΝΔ όσο είναι αρχηγός ο Σαμαράς και η ΝΔ ακολουθεί αυτή την πολιτική.

Ο κ. Καρατζαφέρης συμφώνησε με την άποψη που εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη για τη ΝΔ. «Νομίζω ότι όλα τα είπε με ένα τίτλο η κ. Μπακογιάννη, όταν είπε ότι η ΝΔ είναι πλέον ένα μικρό κόμμα».

Και πρόσθεσε: «Σαφώς, δεν είναι η ΝΔ που μεγάλωσα εγώ. Τώρα, είναι το κόμμα του Σαμαρά, είναι προσβολή να λέμε η ΝΔ σήμερα. Δεν είναι αυτό το πράγμα ΝΔ».

Δείτε το Video:


parapolitika.gr