Αρχείο

28 Απριλίου 2014

Μπαλτάκος: Ανάγκη για δημιουργία ενός δεξιού φορέα

Στα πολιτικά του σχέδια αναφέρθηκε ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος, μιλώντας στα «Παραπολιτικά» 90,1, σημειώνοντας την ανάγκη δημιουργίας ενός δεξιού φορέα.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μπαλτάκος, σχολιάζοντας τα σενάρια που τον θέλουν να φτιάχνει δικό του κόμμα, τόνισε ότι δεν έχει τέτοια προσωπική φιλοδοξία, εκτιμώντας ωστόσο ότι...


υπάρχει ανάγκη για τη δημιουργία ενός φορέα, που θα απεγκλωβίσει τους ψηφοφόρους που βρίσκονται δεξιά της ΝΔ.
«Δεν είναι ντροπή να λέμε ότι είμαστε δεξιοί. Υπάρχουν άνθρωποι και ψηφοφόροι που είναι δεξιά της ΝΔ. Είναι στην Χρυσή Αυγή και πρέπει να απεγκλωβιστούν. Αυτή δεν είναι μόνο μια δική μου θέση. Εκφράζεται κι από άλλους φορείς και πρόσωπα της ΝΔ», υπογράμμισε.
Παράλληλα, ο πρώην γγ της κυβέρνησης, αναφερόμενος στο ταξίδι του στο Άγιο Όρος, επεσήμανε ότι ήταν εσωτερική ανάγκη κι όχι επίσκεψη στρατηγικής.
«Έχω ξαναπάει στο Άγιον Όρος», σημείωσε ο κ. Μπαλτάκος, προσθέτοντας ότι είναι συχνός επισκέπτης, «γιατί πρέπει να σημαίνει κάτι αυτή η επίσκεψη».
Τέλος ο πρώην γγ της κυβέρνησης, αρνήθηκε να σχολιάσει το σενάριο για αλλαγή του ονόματος της ΝΔ, ενώ σχετικά με το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της Δημοκρατίας ο Κώστας Καραμανλής απάντησε ότι «θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο».

voria.gr