Αρχείο

26 Απριλίου 2014

Στηρίζει Τζιτζικώστα ο Κώστας Κιλτίδης

Στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα και μάλιστα ιδιαίτερα εμφατικά είναι ο Κώστας Κιλτίδης. Ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων επί πρωθυπουργίας, Κώστα Καραμανλή, συντάχθηκε στο πλευρό του κ. Τζιτζικώστα στη μάχη για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Μάλιστα, σε κατ’ ιδίαν συνομιλίες δεν...


αποφεύγει να υποστηρίξει την απόφασή του να ενισχύσει την «Αλληλεγγύη», θεωρώντας ότι η υποψηφιότητα του κ. Γιάννη Ιωαννίδη είναι… προσβλητική.

«Δεν είναι τωρινή η υποστήριξη που παρέχω στον Απόστολο. Από πολύ νωρίς είχα δηλώσει την επιλογή μου και την είχα αιτιολογήσει. Είμαι υπέρ της υποψηφιότητας Τζιτζικώστα, διότι θεωρώ ότι πρέπει να βοηθήσουμε ένα νέο άνθρωπο, που και έργο έχει κάνει και αξία έχει και όραμα για να συμβάλει στην πρόοδο του τόπου», είπε ο κ. Κιλτίδης στους δημοσιογράφους, όταν τον συναντήσαμε τυχαία έξω από το εκλογικό κέντρο της «Αλληλεγγύης» στην Παύλου Μελά 10, λίγο πριν από την παρουσίαση των τελευταίων 11 υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της παράταξης Τζιτζικώστα  (μάρτυράς μας η σχετική φωτογραφία).

Σε σχετική ερώτηση για τη μη υποστήριξη του κ. Ιωαννίδη, ο κ. Κιλτίδης δε… μάσησε τα λόγια του: «Ο κ. Ιωαννίδης αδικεί τον εαυτό του όταν εμφανίζεται ως εντολοδόχος του κόμματος, ενός κόμματος που… παρακολουθεί. Διότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας δε διαγράφηκε από το κόμμα και ήταν άκομψο να μπαίνει μια υποψηφιότητα από το ίδιο του το κόμμα. Δεν έπρεπε να δεχτεί να είναι υποψήφιος ο Ιωαννίδης».

Μάλιστα, ο κ.Κιλτίδης αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί πρόταση να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και υπογράμμισε ότι «εγώ ποτέ δε θα δεχόμουν να είμαι απέναντι από έναν νέο, ικανό και άξιο άνθρωπο της παράταξής μου, ο οποίος μάλιστα ουδέποτε μπήκε στο δίλημμα μνημόνιο – αντιμνημόνιο»…

του Τάσου Τασιούλα
voria.gr