Αρχείο

18 Φεβρουαρίου 2014

Ανοικτό συνέδριο πραγματοποιεί η Δράση στις 22-23 Φεβρουαρίου

Ανοικτό Τακτικό Συνέδριο θα πραγματοποιήσει η Δράση στις 22-23 Φεβρουαρίου. Στη σχετική ανακοίνωση, το φιλελεύθερο κόμμα αναφέρει:
"Η Δράση σάς καλεί στο ανοικτό Τακτικό της Συνέδριο. Ένα συνέδριο...


διεύρυνσης, συνεργασιών, αλλά και εκλογής συλλογικών οργάνων.

Ο στόχος μας είναι να συγκροτηθεί ένα εκλογικό μέτωπο για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές εκλογές, με την ευρύτερη δυνατή σύμπραξη των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων.

Ένα μέτωπο που θα στηριχθεί σε συγκεκριμένα αιτήματα:

· Δραστική αλλαγή της σημερινής κυβερνητικής πολιτικής των υψηλών και άδικων φόρων και του μεγάλου κομματικού κράτους και παροχή πολιτικής έκφρασης στους πιο παραγωγικούς και δημιουργικούς πολίτες αυτής της χώρας.

· Κοινωνική πολιτική για αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη και όχι υπέρ των οργανωμένων συντεχνιακών συμφερόντων, που συγκροτούν τα υπολείμματα των κομματικών στρατών.

· Προσέλκυση ικανών ανθρώπων στην πολιτική, κυρίως μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης. Περιορισμός της εξάρτησής της από τα κόμματα και ταυτόχρονη ενίσχυση των αρμοδιοτήτων της, της οικονομικής αυτοτέλειάς της και των ευθυνών της, ώστε να καταστεί περισσότερο ανταποδοτική και ελεγχόμενη από τους ίδιους τους δημότες.

Τίποτα δεν θα αλλάξει αν εξακολουθήσουμε να δίνουμε την εκπροσώπησή μας στα παλιά κόμματα που κατέστρεψαν την χώρα. Οφείλουμε να χτίσουμε μία νέα συμμαχία πολιτών, από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και ιδεολογικές καταβολές, που θα συνεργαστούν ώστε να κάνουμε όλες εκείνες τις αλλαγές στους θεσμούς, στο κράτος, και στις συμπεριφορές μας για να γίνει η Ελλάδα ένα κανονικό Ευρωπαϊκό κράτος, περήφανος εταίρος του στενού πυρήνα των χωρών της Ευρωζώνης.

Σας καλούμε να εγγραφείτε στη Δράση ως μέλη μέχρι τις 31 Ιανουαρίου και να αποκτήσετε τη δυνατότητα εκλογής στο Συνέδριο ως Σύνεδροι - http://www.drassi.gr/index.php?id=5359

Το συνέδριο μας θα εκλέξει πλήρη νέα όργανα της Δράσης. Βοηθείστε να μπουν και να προβληθούν νέα πρόσωπα στην πολιτική, τα δικά σας.

Ελάτε μαζί μας να βοηθήσουμε για να αλλάξει η χώρα."