Αρχείο

7 Δεκεμβρίου 2013

Νέα διαγραφή Κιουτσούκη από τη ΝΔ - Επιβεβαιώθηκαν τα ΔΕΞΙΑ ΝΕΑ

Στις 28 Νοεμβρίου είχαμε αναφερθεί στο χάσμα ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους γαλάζιους συνδικαλιστές (κλικ ΕΔΩ). Χθες, αναρτήσαμε την ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα που καλούσε τους βουλευτές να καταψηφίσουν τον προϋπολογισμό (κλικ ΕΔΩ). Δεν πέρασαν λίγες ώρες και η ΝΔ με την παρακάτω ανακοίνωση...


διέγραψε τον πρόεδρο της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα, Νίκο Κιουτσούκη:
"Η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του κόμματος, τη διαγραφή από τους καταλόγους και τα μητρώα της Νέας Δημοκρατίας του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής, κ. Νίκου Κιουτσούκη, καθώς με τις πράξεις, την αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά του, έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος."
Απαντώντας, ο κ. Κιουτσούκης έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:
"Με απόφαση της Ε.Ε. Της ΔΑΚΕ Ι.Τ. Τον Σεπτέμβριο στάλθηκε επιστολή με θέσεις και προτάσεις ώστε να συμπεριληφθούν στον υπό ψήφιση προϋπολογισμό και ζητούσαμε συνάντηση με Α)τον γραμματέα παραγωγικών φορέων Β)τον γραμματέα Π.Ε. Γ)τον πρόεδρο της Ν.Δ. Και φυσικά με τους αρμόδιους υπουργούς...Ο μόνος που μας συνάντησε (για άλλους λόγους όπως αποδείχθηκε) ήταν ο γραμματέας παραγωγικών φορέων!!!Στην απόφαση μας συμπεριλαμβάνονταν,εάν δεν γίνονταν δεκτές οι προτάσεις μας,αυτές να σταλούν στους βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου και ΑΥΤΟ ΠΡΑΞΑΜΕ!!! Η Επιστολή μας ενόχλησε;;;Δεν ενοχλούνται απο την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ;;;Όσο για την προσπάθεια διάσπασης της ενιαίας στάσης της ΔΑΚΕ και τις διαφοροποιήσεις κάποιων στελεχών αυτά θα λυθούν πολύ σύντομα..."
Σημειώνεται ότι ο κ. Κιουτσούκης είχε διαγραφεί και στο παρελθόν, μετά από επεισόδια που είχαν σημειωθεί έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, όταν ο ίδιος και άλλοι γαλάζιοι συνδικαλιστές διαμαρτύρονταν για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης Παπαδήμου. Ωστόσο, είχε επιστρέψει στο κόμμα, όταν σε σύνοδο της Πολιτικής Επιτροπής ο Αντώνης Σαμαράς είχε ανακοινώσει ότι αίρονται οι διαγραφές στελεχών του κόμματος που είχαν επιβληθεί λόγω της συνδικαλιστικής τους δράσης.