Αρχείο

2 Μαρτίου 2013

Καμμένος και Νικολόπουλος φτιάχνουν νέο κόμμα!


«Φλέρτ» και με τους αποχωρήσαντες πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον χώρο της κεντροδεξιάς, αναφορικά με την δημιουργία νέων κομμάτων. Πριν από λίγο εξέδωσε ανακοίνωση ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος εμμέσως πλήν σαφώς γνωστοποίησε την προσχώρησή του στους...


Ανεξάρτητους Έλληνες, στο πλαίσιο δημιουργίας ενός νέου «Εθνικού Αντιμνημονιακού Μετώπου», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Ο κ. Νικολόπουλος στην επιστολή εκτός από τις ευχές για την επιτυχία του προσυνεδρίου των ΑΝΕΛ που πραγματοποιείται στην Πάτρα, σηματοδοτεί και μία νέα πορεία αφού μεταξύ άλλων τονίζει: «Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες συμπαρατάσσονται δίπλα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην κατεύθυνση δημιουργίας ενός νέου εθνικού μετώπου για την εθνική και οικονομική ανεξαρτησία της χώρας, όπως συμπαρατάσσονται δίπλα και σε κάθε άλλη πολιτική δύναμη που κινείται και εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση». Σ’ άλλη παράγραφο της επιστολής του ο Ν. Νίκολόπουλος πολιτικά «ανοίγεται ακόμα περισσότερα θέτοντας το πολιτικό πλαίσιο για την συγκρότηση του νέου Ε.Α.Μ.».
Σύμφωνα με πληροφορίες η παραπάνω εξέλιξη δεν αποτελεί την μοναδική κίνηση συσπείρωσης δυνάμεων προς στο κόμμα του κ. Καμμένου. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά την αποχώρηση αρκετών πρώην βουλευτών και στελεών από το ΛΑΟΣ, κυκλοφόρησαν πληροφορίες πέρι «φλέρτ» των ίδιων με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Πηγή: parapolitika.gr