Αρχείο

2 Μαρτίου 2013

Και ο Γιάννης Κουράκος στην Ελλήνων Πρωτοβουλία των πρώην των ΑΝ.ΕΛ.

Μανώλης, Ζώης, Κουράκος
Στην κίνηση του Χρήστου Ζώη Ελλήνων Πρωτοβουλία εντάχθηκε και ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιάννης Κουράκος. Έτσι, μετά τον διαγραμμένο από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, Νίκο Σταυρογιάννη, ο κ. Κουράκος γίνεται ο δεύτερος βουλευτής που εντάσσεται στην Ελλήνων Πρωτοβουλία. Στην δήλωση προσχώρησής...


του ο κ. Κουράκος αναφέρει:
"Η Χώρα διέρχεται την κρισιμότερη καμπή της νεότερης ιστορίας της, παραδομένη στην τύχη μιας κυβέρνησης αδύναμης να κρατήσει γερά το τιμόνι και με μόνη πυξίδα το Μνημόνιο στη ρότα προς την εξαθλίωση των Ελλήνων.
Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια αναμονής και επιμονής σε αδιέξοδα σχέδια. Όπως δεν υπάρχει χώρος γραφικοποίησης και αμαύρωσης της προσπάθειας για την απαλλαγή από τα Μνημόνια.
Απαιτείται πλέον επιτακτικά η στράτευση σε ένα Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης που θα ενώσει τους Έλληνες και θα δώσει Ελπίδα για την οικονομική, κοινωνική και πολιτική αναδιάταξη της Χώρας.
Η συγκρότηση ενός κοινωνικού και πολιτικού μετώπου με ενωτικά χαρακτηριστικά στο πλαίσιο του πατριωτικού χώρου όπως η «Ελλήνων Πρωτοβουλία», αποτελεί την αφετηρία για την από κοινού ανάδειξη προσώπων, προτάσεων που θα απαλλάξουν τους Έλληνες και τις Ελληνίδες από τη προδιαγεγραμμένη μοίρα που επιφυλάσσεται για τον Τόπο μας".