Αρχείο

11 Δεκεμβρίου 2012

ΧΑΪΚΑΛΗΣ ΣΕ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΗΣ Ν.Δ.


Πηγή: apospasma.gr

Στην κακή επικοινωνία μεταξύ τους, αλλά και στο γεγονός ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ένα νέο κόμμα που προσπαθεί να βρει τον βηματισμό του, όχι πολιτικά, αλλά στην οργάνωσή του κυρίως, αποδίδει ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Παύλος Χαϊκάλης τις τελευταίες εξελίξεις.
Μιλώντας στο parapolitika.gr ο κ. Χαϊκάλης ξεκαθαρίζει ότι στο συνέδριο που θα...


ακολουθήσει σε τρεις μήνες για τεθεί και το θέμα του προέδρου του κόμματος. «Ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος άνοιξε το θέμα και δήλωσε ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν στο συνέδριο, ακόμη και το θέμα του προέδρου καθώς ο Καμμένος είναι προεδρεύων κι όχι πρόεδρος του κόμματος. Όταν όμως άκουσαν κάποιοι τη λέξη «αρχηγός» άρχισαν τις αντιδράσεις».
Ο κ. Χαϊκάλης στέλνει ωστόσο ηχηρό μήνυμα σε όσους αντιδρούν λέγοντας πως «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν είναι παρακλάδι της Νέας Δημοκρατίας» και αναφερόμενος στον κ. Μαρκόπουλο υπογράμμισε «Ο κ. Μαρκόπουλος επιμένει ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πρέπει να ακολουθήσουν κεντροδεξιά πορεία. Δεν είναι κεντροδεξιό κόμμα όμως το κόμμα του Καμμένου, δεν έχουμε ταμπέλες».
Όσο για τη διαγραφή του κ. Μανώλη ανέφερε: «Κάτι θα ξέρει ο Πρόεδρος και τον αποκάλεσε επαγγελματία αποστάτη. Όταν αποκαλείς τον Πρόεδρό σου «λαμόγιο» τότε είναι φυσικό ότι θα υπάρξουν συνέπειες. Αυτό που πρέπει να ξέρουν όλοι είναι ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται να διαλυθούν».