Αρχείο

6 Δεκεμβρίου 2012

Επίσκεψη Κουίκ στη Λέσβο


Νέα επίσκεψη στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ ο οποίος έχει υπό τη βουλευτική του εποπτεία και αυτή την Εκλογική Περιφέρεια.
To πρωί θα πάει στο Πλωμάρι προκειμένου να παραστεί στη Δοξολογία που θα γίνει στην Εκκλησία του Αγίου Νικολάου, προστάτης αυτής της πολύ σημαντικής πόλης της Λέσβου και στη συνέχεια θα επισκεφθεί περιοχές που...


επλήγησαν από την πρόσφατη θεομηνία, με τελευταίο σταθμό την Αγιάσο, άλλη μία πόλη η οποία υπέστη βιβλικές καταστροφές.
Μαζί με τον Τέρενς Κουίκ θα είναι ο τέως Βουλευτής και νυν επικεφαλής Πολιτευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Εκλογική Περιφέρεια της Λέσβου Σπύρος Γαληνός και μέλη της τοπικής Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος.
Για το ζήτημα των ενεργειών που χρειάζονται για την αποκατάσταση των ζημιών αλλά και της οικονομικής ενίσχυσης των φυσικών προσώπων και των επιχειρήσεων που καταστράφηκαν, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Νάσο Γιακαλή. Συμφωνήθηκε να υπάρξει συνάντησή τους αύριο, ανάλογα με το υπό διαμόρφωση πρόγραμμα του Περιφερειάρχη.
Στο πρόγραμμα της επίσκεψης του Τέρενς Κουίκ έχει συμπεριληφθεί και το ΙΚΑ Μυτιλήνης που είναι υπό κατάληψη, προκειμένου να συναντηθεί με τους εκεί επιτυχόντες του ΑΣΕΠ που η συγκυβέρνηση του Μνημονίου με ανήθικο τρόπο είτε αρνείται να προσλάβει στο ΙΚΑ είτε αποφάσισε να απολύσει αν είναι υπάλληλοι του Ιδρύματος μέσω του διαγωνισμού ΑΣΕΠ της Αγροτικής Τράπεζας.