Αρχείο

6 Δεκεμβρίου 2012

Υπουργοί κατά του περιβάλλοντος Σαμαρά για το φορολογικό


Πηγή: voria.gr

Ευθύνες και στην επικοινωνιακή τακτική του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, σχετικά με την εικόνα που παρουσίασε τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση αναφορικά με το θέμα του φορολογικού, ρίχνουν σε κατ' ιδίαν συζητήσεις τους πρωτοκλασάτοι υπουργοί.
Όπως υποστηρίζουν, ενώ αρχικά είχε φανεί «προς τα έξω» ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα...


μείνει έξω από αυτή την εμπλοκή, για να μην θιγεί πολιτικά, τελικώς, στην πορεία η τακτική άλλαξε και επιλέχθηκε η παρέμβαση - σωτηρία, προκειμένου να φανεί ότι ο πρωθυπουργός είναι αυτός που μπορεί να δίνει λύσεις, όταν το επιθυμεί.
Επειδή, όμως, από κάποια στιγμή κι έπειτα, έγινε αντιληπτό ότι το ζήτημα «καίει» και μπορεί τελικά να στοιχίσει προσωπικά στον κ. Σαμαρά, το επιτελείο του πήρε την απόφαση και πάλι να τον απομακρύνει από την πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, ως προς το ίδιο ζήτημα.
Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί ένα... μικρό κομφούζιο, το οποίο άγνωστο που πότε θα χτυπήσει και στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, όπως υποστηρίζουν τα ίδια κυβερνητικά στελέχη, τα οποία δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για τους χειρισμούς σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.