Αρχείο

5 Δεκεμβρίου 2012

Κικίλιας: "Διώξτε τους άμεσα!"


Πηγή: parapolitika.gr

Τα "πήρε στο κρανίο" ο βουλευτής της ΝΔ
Iδιαίτερα καυστικός απέναντι στις υποθέσεις των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων που δεν διευθετούνται εμφανίζεται σε δελτίο τύπου που εξέδωσε σήμερα ο βουλευτής Α' Αθηνών Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας.
Όπως αναφέρει, "σε μια χρονική στιγμή που...


η ανεργία είναι – και δυστυχώς θα εξακολουθήσει να είναι - το μεγαλύτερο πρόβλημα της ελληνικής οικογένειας, όταν ένα εκατομμύριο συνάνθρωποί μας έχουν χάσει τις δουλειές τους στον ιδιωτικό τομέα, όταν ακόμα και δημόσιοι υπάλληλοι που πέτυχαν στον ΑΣΕΠ και διορίστηκαν οδηγούνται σε απόλυση, είναι το λιγότερο προκλητικό να γινόμαστε μάρτυρες της κωλυσιεργίας στις υποθέσεις των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων. Η άμεση απονομή δικαιοσύνης στις υποθέσεις αυτές πρέπει να είναι το πρώτο βήμα για τον εξορθολογισμό του Δημοσίου. Πρέπει επιτέλους να ξεχωρίσουμε τους άξιους ανθρώπους, που συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του Δημοσίου από εκείνους που καταχράστηκαν, που εκτέλεσαν πλημμελώς τα καθήκοντά τους, που τελικά ζημίωσαν τους Έλληνες πολίτες."
Ο Κικίλιας είχε καταθέσει προ διμήνου και σχετική ερώτηση προς τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κ. Μανιτάκη, η οποία ωστόσο παραμένει αναπάντητη.