Αρχείο

1 Νοεμβρίου 2012

Φωτογραφίες και ρεπορτάζ από τη σημερινή πορεία των Σωμάτων Ασφαλείας


Αναγνώστης του ιστολογίου μας που συμμετείχε στη σημερινή συγκέντρωση και πορεία των Σωμάτων Ασφαλείας, μας έστειλε το παρακάτω κείμενο, αλλά και πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ:
ΠΟΡΕΙΑ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ
Περιορισμένη σε όγκο αλλά δυναμική στην δράση της ήταν η πορεία των Σωμάτων Ασφαλείας η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 01/11/2012 ώρα 13:30 με αφετηρία...


τον Ευαγγελισμό και κατεύθυνση την Βουλή και μετέπειτα το Υπουργείο Οικονομικών. Με αυτήν την διαδήλωση τα σώματα ασφαλείας θέλησαν να δείξουν, για ακόμη μια φορά, την απελπισμένη αντίδρασή τους  στα εξοντωτικά μέτρα που αφορούν τα ειδικά μισθολόγια που πλέον και στην κυριολεξία μετατρέπονται σε ειδικά πεινολόγια μέσω του  ατελείωτου μνημονίου (γιατί τελειωμό δεν έχει μάλλον) που προωθεί η κυβέρνηση.
Η πορεία μπορεί να ήταν μικρή σε όγκο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπηρετούντες στα σώματα ασφαλείας δεν είναι αγανακτισμένοι από τις παράφρονες περικοπές αλλά….μήπως πολύς  κόσμος και πέρα από αυτούς που υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας, δηλαδή όλος ο κόσμος, νιώθουν  ότι μια διαδήλωση είναι πλέον πολύ λίγη και ανώφελη και ζητούν το κάτι παραπάνω…?