Αρχείο

24 Νοεμβρίου 2012

Συνεδριάζει αύριο το Πολιτικό Συμβούλιο του ΛΑ.Ο.Σ.

Με την παρακάτω ανακοίνωση, ο Γραμματέας Πολιτικού Συμβουλίου του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Κανελλόπουλος, καλεί στην αυριανή συνεδρίαση του Οργάνου του κόμματος:
"Καλούνται οι Γραμματείες του ΛΑ.Ο.Σ και όλα τα μέλη τους στην πρώτη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί τις
25 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 12.00 στο αμφιθέατρο του Κόμματος, Καλλιρρόης 48...


(σταθμό μετρό Φιξ). ΟΠρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γεώργιος Καρατζαφέρης θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών του Πολιτικού Συμβουλίου. Μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου είναι οι κάτωθι γραμματείες και όλα τα μέλη αυτών.
Γραμματείες:
Οργανωτικού, Εσωτερικών, Γυναικών, Εθνικής Άμυνας, Εξωτερικών, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Δικαιοσύνης, Προστασίας του Πολίτη, Μ.Μ.Ε., Οικονομικών, Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων, Περιβάλλοντος – Ενέργειας, Ναυτιλίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού, Εργασίας, Υγείας, Πρόνοιας, Νέας Γενιάς, Απόδημου Ελληνισμού, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Αξιολόγησης Στελεχών, Προγράμματος, Πολιτικού Σχεδιασμού, Ιδεολογικού, Συνδικαλισμού, Οικονομικής Επιτροπής, Ετεροδημοτών, Βορείου Ελλάδας, Εθνικής Οικονομίας, Αγροτικής Ανάπτυξης, Ανάπτυξης νέων Τεχνολογιών, Θρησκευτικών Υποθέσεων, Διαδικτυακής Επικοινωνίας, Εμπορίου".