Αρχείο

19 Νοεμβρίου 2012

Χρυσή Αυγή κατά Δένδια

Με κείμενο που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Χρυσή Αυγή εξαπολύει σφοδρή επίθεση στο Νίκο Δένδια. Συγκεκριμένα, στο κείμενο αναφέρεται:
"Ο Δένδιας ψεύδεται και υποθάλπει την παρανομία

Σε ένα ακόμα ρεσιτάλ ψεύδους και κατασυκοφάντησης του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή προέβη σήμερα ο υπουργός Προ - Πο, Νίκος Δένδιας. Μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM επανέλαβε τις χιλιοειπωμένες...


εξαγγελίες για την εφαρμογή του νόμου για το άσυλο, τονίζοντας πως "δεν πρόκειται να ανεχθούμε να βλέπουμε παράνομες πράξεις μέσα στα πανεπιστήμια και να κάθεται η αστυνομία απ' έξω κι απλώς να τους ανέχεται, να τους παρακολουθεί και να βλέπει να καταστρέφεται η περιουσία του ελληνικού δημοσίου, των Ελλήνων πολιτών και το μέλλον αυτών των παιδιών, που με το υστέρημά της η ελληνική κοινωνία δίνει τα απαραίτητα για να σπουδάσουν. Αυτό έγινε στη Θεσσαλονίκη και θα γίνει κι όπου αλλού χρειαστεί. Το πανεπιστήμιο είναι άσυλο ιδεών, όχι άσυλο ανομιών". Βέβαια ο... Ξένιος Δεν- Διας ακόμη δεν έχει κάνει τίποτα επί της ουσίας, καθώς τα ελληνικά πανεπιστήμια παραμένουν χώροι διακίνησης ναρκωτικών, λαθρεμπορίου και παραμένουν ορμητήρια "ταγμάτων εφόδου" αναρχικών και αντιεξουσιαστών.
Επιπλέον, επανέλαβε τις γνωστές συκοφαντίες για τους Έλληνες Εθνικιστές, λέγοντας ότι "η ΕΛΑΣ εκφράζει τη νομιμότητα, ενώ η Χρυσή Αυγή με τον τρόπο που δρα την παρανομία. Η ΕΛΑΣ και η Χρυσή Αυγή είναι απολύτως απέναντι. Το κύριο εμπόδιο της Χρυσής Αυγής είναι η νόμιμη και επιτυχημένη και συνταγματικά ορθή δράση της ΕΛΑΣ. Είναι συνταγματική υποχρέωση της ΕΛΑΣ να μην ανέχεται την αυτοδικία της Χ.Α. Κάτι τέτοιο, όπως συνεργασία ΕΛΑΣ και ΧΑ, δεν μου έχει αποδειχθεί ποτέ με επαρκή τρόπο, ώστε να χρειαστεί να λάβω μέτρα. Υπάρχει απόλυτη αγρύπνια σε αυτό τον τομέα».
Να θυμίσουμε στον κ. Δένδια πως η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα και αν διοικούσε τη χώρα, τότε σίγουρα οι Έλληνες πολίτες θα απολάμβαναν τα αγαθά της τάξης και της κοινωνικής ειρήνης. Την παρανομία την υποθάλπει ο ανύπαρκτος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, που στέκεται απαθής απέναντι στις ένοπλες συμμορίες των αλλοδαπών και τα τάγματα εφόδου της αριστεράς. Για τα τάγματα εφόδου των λαθρομεταναστών που λυμαίνονται την χώρα και των αναρχικών που επιτίθενται σε γραφεία της Χρυσής Αυγής και στις νόμιμες πολιτικές συγκεντρώσεις του κόμματος, οργανώνοντας αντισυγκεντρώσεις θα κάνετε επιτέλους κάτι κ. Δένδια;"