Αρχείο

5 Νοεμβρίου 2012

Ντέρμπι Αντώναρου – Χρυσοχοΐδη


Πηγή: real.gr

Μέσω twitter, αντάλλαξαν βολές, το στέλεχος της ΝΔ και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ. Αφορμή αποτέλεσαν οι πρόσφατες συνεντεύξεις που έδωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στις οποίες ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας «απάντησε» μέσω του λογαριασμού του σε σελίδα...


κοινωνικής δικτύωσης.

«Ε, όχι να δώσουμε κ συγχωροχάρτι στον κύριο που δεν είχε διαβάσει το μνημόνιο και τώρα αναζητεί εναγωνίως μελλοντική πολιτική στέγη. Η Νέα Δημοκρατία ούτε ήταν ούτε πρέπει να γίνει κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τους εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσόντες....» σχολίασε ο Μάνος Αντώναρος.

Ακολούθησε η απάντηση του Μιχάλης Χρυσοχοΐδη ο οποίος μέσω της ίδιας σελίδας σήκωσε το γάντι: «O κ. Αντώναρος αντιπροσωπεύει ό,τι απεχθάνομαι στην πολιτική. Ένας εργολάβος του ψέματος και της συκοφαντίας. Και τότε που ήταν φυτευτός στο ρόλο του εκπροσώπου μίας ανεκδιήγητης κυβέρνησης και τώρα που αυτοανακηρύχθηκε σε Πάπα που μοιράζει συγχωροχάρτια».
Περίπου ένα 24ωρο μετά το πρώτο ντέρμπι ανάμεσα στον Ευάγγελο Αντώναρο και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας επανήλθε με τρία νέα μηνύματα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.
Στο πρώτο ανέφερε: «Αντί για επιχειρήματα καταφεύγουν σε ύβρεις κάποιοι που ως μόνη διαδρομή στη κοινωνία έχουν την ανέλιξη τους μέσα απ’ τον κομματικό σωλήνα.»
Για να ακολουθήσει ένα ακόμη τιτίβισμα: «Και δεν αντιλαμβάνονται πόσο αυτογελοιοποιούνται όταν λοιδορούν και απαξιώνουν το κόμμα στο οποίο επιμένουν να έχουν θεσμικό ρόλο.»
Στο τρίτο tweet ο Ευάγγελος Αντώναρος σημειώνει: «Με δύο λόγια: συμπεριφορές που είναι εντελώς ασύμβατες με τον ευρωπαϊκό χώρο στον οποίο βαυκαλίζονται ότι ανήκουν.»