Αρχείο

19 Νοεμβρίου 2012

Στο Στρασβούργο αντιπροσωπεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων


Πηγή: protothema.gr

Για το Στρασβούργο αναχωρεί για διήμερη επίσκεψη, αντιπροσωπεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με επικεφαλής τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο, προκειμένου να ανταποδώσουν την επίσκεψη εργασίας που πραγματοποίησαν πρόσφατα στην Αθήνα οι εκπρόσωποι της πολιτικής ομάδας του ευρωκοινοβουλίου των Ευρωπαίων...


Μεταρρυθμιστών Συντηρητικών.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα ενταχθούν στη συγκεκριμένη πολιτική ομάδα, η οποία αποτελείται από πρώην μέλη του PPE (ΕΛΚ) τα οποία αποχώρησαν το 2009, διαφωνώντας για την ομοσπονδιοποίηση της Ευρώπης. Συμμετέχουν κοινοβουλευτικές ομάδες από περίπου δέκα κράτη, με μεγαλύτερη αυτή των Τόρυς του βρετανικού κυβερνώντος Κόμματος.
Οι Ευρωπαίοι Μεταρρυθμιστές Συντηρητικοί σύμφωνα με κορυφαία πηγή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, εκπροσωπούν μια ήπια ευρωσκεπτικιστική στάση και βασικό σύνθημά τους είναι το «Better Europe» ως απάντηση στο σύνθημα «More Europe» του ΕΛΚ.
Τον κ.Καμμένο θα συνοδεύουν ο εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Ζώης, ο γραμματέας του κόμματος Μιχάλης Γιαννάκης και ο γραμματέας Διεθνών Σχέσεων του κόμματος Δημήτρης Σταμάτης.