Αρχείο

22 Νοεμβρίου 2012

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ!


Πηγή: apospasma.gr

Την υποψηφιότητα του στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν με σταυρό προτίμησης προανήγγειλε μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό των Σερρών ο Κώστας Καραμανλής, γιος του Αχιλλέα και ξάδελφος του πρώην πρωθυπουργού.
Ο ίδιος δήλωσε ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να είναι σε εκλόγιμη θέση αν οι επόμενες κάλπες στηθούν με λίστα, αφήνοντας να εννοηθεί...


ότι εφόσον υπάρξει σταυρός ο ίδιος θα πολιτευθεί για να διεκδικήσει την εκλογή του . Είναι χαρακτηριστικό το ρεπορτάζ που φιλοξενεί η ιστοσελίδα infoserres της περιοχής:
«Δυναμικό come back στην κεντρική πολιτική σκηνή, επιδιώκει ο 83χρονος πρώην υπουργός και βουλευτής Σερρών της Ν.Δ Αχιλλέας Καραμανλής, μέσω του ... γιου του Κώστα, που στις εκλογές του περασμένου Ιουνίου συμπεριελήφθη στην "τελευταία και τιμητική" θέση" στη λίστα του κόμματος στις Σέρρες.
Η επανεμφάνιση του Καραμανλή τζούνιορ στις Σέρρες, για πρώτη φορά μετά τις εκλογές του περασμένου Ιουνίου, αλλά και η συνέντευξη που παραχώρησε στην TVS, εντάσσεται στη προσπάθεια του Πολιτικού Γραφείου του Αχιλλέα Καραμανλή, που ουσιαστικά ουδέποτε σταμάτησε να λειτουργεί, να γνωρίσουν οι Σερραίοι τον ... "γόνο", ο οποίος είναι ζήτημα εάν πάτησε το πόδι του στις Σέρρες, περισσότερες από δέκα φορές στη ζωή του.
"Οι επόμενες εκλογές θα είναι οι πλέον κρισιμότερες, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για το κόμμα της Ν.Δ, που ενδέχεται να βρεθεί στην κατάσταση στην οποία περιήλθε το ΠΑΣΟΚ, εξαιτίας των δυσβάστακτων οικονομικών μέτρων και της συνεχιζόμενης κρίσης. Είναι αναγκαίο να υπάρχει στη βουλή ένας ακόμη Καραμανλής, ειδικά εάν προκύψουν σοβαρά προβλήματα στη Ν.Δ λόγω του εκλογικού αποτελέσματος" σχολίασε στο infoserres.gr άνθρωπος του περιβάλλοντος του πρώην υπουργού, θέλοντας να δείξει το ενδιαφέρον του Αχιλλέα Καραμανλή, για την "επόμενη μέρα" στο κόμμα.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι στο "καραμανλικό" στρατόπεδο, που στο πρόσωπο του Καραμανλή τζούνιορ, βλέπουν τον επόμενο πρόεδρο της Ν.Δ, παραπέμποντας στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, που το 1997 εξελέγη πρόεδρος της Ν.Δ, μετά την έντονη δραστηριοποίηση και του θείου του Αχιλλέα. Βέβαια οι ρεαλιστές αντιλαμβάνονται πως το 2012 δεν είναι 1997.
Πάντως ο Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στην TVS ξεκαθάρισε πως εφόσον οι επόμενες εκλογές πραγματοποιηθούν με λίστα, ο ίδιος δεν θα είναι σε εκλόγιμη θέση.
Έως τον περασμένο Ιούνιο ο νεώτερος Καραμανλής είχε κλείσει τα αυτιά του στις σειρήνες της πολιτικής και ασχολούνταν με την οικογενειακή ναυτιλιακή εταιρεία, αλλά και την έδρα Κωνσταντίνου Καραμανλή- Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Σπουδών που συστάθηκε το 2001, στη Σχολή Διεθνών Σχέσεων Fletcher του Πανεπιστημίου Τufts»