Αρχείο

5 Νοεμβρίου 2012

Χρυσή Αυγή: Ποιος είναι ο μητροπολίτης της Στοάς;

Με το παρακάτω άρθρο που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, έπειτα από σχετική αποκάλυψη της εφημερίδας "Παραπολιτικά", γίνεται λόγος για Ιεράρχη που έχει σχέση με τη Μασονική Στοά Αθηνών:
"Γράφηκε στο "Secret" στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012: «Στοιχεία που αποδεικνύουν την σχέση μητροπολίτη με τη μασονική στοά των Αθηνών άρχισαν να καταφθάνουν τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για ιεράρχη που προσφάτως εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση κατά της...


Χρυσής Αυγής. Όπως λένε, υπάρχουν ακόμη και βιντεοσκοπημένες «διαλέξεις» σε υψηλόβαθμα στελέχη της Μασονίας στην Αθηναϊκή Λέσχη. Σύντομα, τα βιντεάκια θ’ αρχίσουν να κυκλοφορούν στην πιάτσα…»
Αυτά έγραψε η εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» την περασμένη Κυριακή. Εμείς θα θέσουμε και ένα άλλο ερώτημα: Ποιος από τους κατηγόρους της Χρυσής Αυγής είχε στενές προσωπικές σχέσεις και συνεργασία με τον μέγα διδάσκαλο της μεγάλης στοάς της Ανατολής της Γαλλίας; Ο οποίος μάλιστα "μέγας διδάσκαλος", υπήρξε και γνωστός ιατρός με πλούσια δράση υπέρ των λαθρομεταναστών;"