Αρχείο

15 Νοεμβρίου 2012

Θερμό επεισόδιο Μπούρα-Παππά στην Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής


Πηγή: parapolitika.gr

Τι ειπώθηκε ανάμεσα στους γραμματείς της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής
Άναψαν τα αίματα κατά τη σημερινή Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής ανάμεσα στους γραμματείς των Κοινοβουλευτικών Ομάδων Νέας Δημοκρατίας και Χρυσής Αυγής. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χρήστος Παππάς απευθύνθηκε στον πρόεδρο της Βουλής λέγοντας...


χαρακτηριστικά. "Κύριε Πρόεδρε διαβάζουμε ότι θα φέρετε αλλαγές στον κανονισμό της Βουλής , ότι θέλετε να τα αλλάξετε όλα και άλλα τέτοια. Εγώ θέλω να σας ρωτήσω άλλο όμως. Έχετε καθόλου ιδέα πότε θα έρθει ο Πρωθυπουργός να απαντήσει στην περίφημη Ώρα του Πρωθυπουργού. Γιατί έχουν περάσει είκοσι Παρασκευές και δεν τον έχουμε δει. Ξέρετε να μας πείτε ποια Παρασκευή θα έρθει;". Στο σημείο παρενέβη ο Κώστας Μαρκόπουλος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και άρχισε το σόου.
Απολαύστε διάλογο:
Κ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: Τη Μεγάλη Παρασκευή θα έρθει.
ΧΡ.ΠΑΠΠΑΣ: Συμφωνώ με τον κ. Μαρκόπουλο. Μόνο τη Μεγάλη Παρασκευή μπορεί να έρθει. Αν δεν κάνω λάθος έχει έρθει μια-δυο φόρες από τον Ιούνιο μόνο για να μοιράσει διαγραφές.
Θ.ΜΠΟΥΡΑΣ: Να προσέχετε πως μιλάτε για το Πρωθυπουργό. Δίνει καθημερινά μάχη εντός και εκτός Ελλάδας για να σώσει την πατρίδα.
ΧΡ.ΠΑΠΠΑΣ: Δεν θα σε φοβηθώ.
Θ,ΜΠΟΥΡΑΣ: Ο Πρωθυπουργός δίνει μάχη.
ΧΡ.ΠΑΠΠΑΣ: Κοιτάτε να δείτε. Εσάς μπορεί να σας φιμώσει ο Σαμαράς με τις απειλές για διαγραφή. Εμένα δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα.