Αρχείο

17 Νοεμβρίου 2012

Προωθείται η συνεργασία Σκυλακάκη - Δράσης

Ο ευρωβουλευτής Θεόδωρος Σκυλακάκης, που εξελέγη με τη ΝΔ, ακολούθησε τη Ντόρα Μπακογιάννη στη ΔΗ.ΣΥ., αλλά δεν επανήλθε στη ΝΔ, συνεχίζει τις ενέργειές του για την δημιουργία ενιαίου φιλελεύθερου κόμματος. Στο πλαίσιο αυτό, συμμετείχε στη συνάντηση που είχαν οι επικεφαλής της Δράσης με τον γενικό γραμματέα του ALDE, Jacob Moroza-Rasmussen. Πρόκειται για την φιλελεύθερη ομάδα του ευρωκοινοβουλίου, στην οποία ανήκει ο κ. Σκυλακάκης. Σε σχετικό Δελτίο Τύπου της Δράσης διαβάζουμε:
"Αισιοδοξία και κλίμα συνεργασίας στη...


συνάντηση του Προέδρου της Δράσης με τον Γενικό Γραμματέα του ALDE
Αισιόδοξα μηνύματα στέλνει η συνάντηση που είχαν με τον Γ.Γραμματέα του ALDE κ. Jacob Moroza-Rasmussen σήμερα 16 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες, ο Πρόεδρος της Δράσης κ. Αντύπας Καρίπογλου, ο Γενικός Γραμματέας της Δράσης, κ. Αθανάσιος Τσιούρας και ο Κωστής Λυμπουρίδης. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο ευρωβουλευτής του ALDE κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης.
Συζητήθηκε η συνεργασία του μεταρρυθμιστικού χώρου στην Ελλάδα με τα μεταρρυθμιστικά, φιλελεύθερα και δημοκρατικά κόμματα της Ευρώπης. Επίσης, συμφωνήθηκε η εκπροσώπηση του ALDE στο συνέδριο της Δράσης στις 1 & 2 Δεκεμβρίου".