Αρχείο

3 Νοεμβρίου 2012

Η πρόβλεψη του Βαρβιτσιώτη


Πηγή: enikos.gr

Την στήριξή του στην κυβέρνηση εξέφρασε ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Γιάννης Βαρβιτσιώτης, προσθέτοντας όμως ότι και οι κυβερνητικοί εταίροι θα έπρεπε να είναι εντός της κυβερνήσεως.
''Ο δρόμος που ακολουθεί η κυβέρνηση νομίζω ότι είναι ο μόνος που υπάρχει. Μπορεί προεκλογικά η σημαία του Αντώνη Σαμαρά να ήταν η διαπραγμάτευση, αλλά ο...


συναλλασσόμενος δεν το δέχθηκε και αναγκάστηκε η κυβέρνηση να πάρει αυτό τον δρόμο’’, ανέφερε ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης σε συνέντευξή του στον fly 89.7  και στον δημοσιογράφο Λεωνίδα Καρβουνιάρη.
Ο πρώην υπουργός προέβλεψε επίσης ότι η κυβέρνηση θα μακροημερεύσει υπογραμμίζοντας ότι ''έπρεπε ο Σαμαράς να πιέσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη να μπουν στην κυβέρνηση''.
''Αυτό το στηρίζουμε την κυβέρνηση αλλά είμαστε εκτός της κυβερνήσεως νομίζω ότι είναι λάθος'', πρόσθεσε.
Αναφερόμενος στο πακέτο των μέτρων ανέφερε ότι '''πρέπει να υπερψηφιστούν και η κυβέρνηση να συνεχίσει το έργο της. Νομίζω ότι η κυβέρνηση θα μακροημερεύσει''.
Παράλληλα, ο Γιάννης Βαρβιτσίωτης σχολίασε και στις μειώσεις μισθών και συντάξεων, τονίζοντας ότι και ο ίδιος έχει υποστεί οικονομική μείωση.
''Όλοι μας και εγώ προσωπικά έχω υποστεί οικονομική μείωση, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος'', δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ''είμαι βέβαιος και ελπίζω ότι η δήλωση του Σαμαρά ότι δε θα υπάρξουν άλλες περικοπές είναι αληθής''.
Πηγή: flynews.gr