Αρχείο

1 Νοεμβρίου 2012

Συνάντηση Καμμένου με τη Ντ. Κρητικοπούλου, η οποία έχει καταθέσει μήνυση κατά των Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

Όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων:
"Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος και η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Χρυσούλα Γιαταγάνα, συναντήθηκαν σήμερα  στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή, με την κα. Ντόρα Κρητικοπούλου, η οποία έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του πρώην Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου και του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου για εσχάτη προδοσία και εξαπάτηση εκλογέων.
Η μήνυση της Ντόρας Κρητικοπούλου κατά...


Γ. Παπανδρεου και Γ. Παπακωνσταντίνου για τα εγκλήματα αυτά, την οποία συνυπέγραψαν 378 Έλληνες και Ελληνίδες, διαβιβάστηκε από τον Άρειο Πάγο στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων στις 10 Οκτωβρίου.
Ο Πρόεδρος των  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και η κα. Γιαταγάνα, αν και  ζήτησαν από τον Πρόεδρο της Βουλής να τους χορηγηθεί αντίγραφο της μήνυσης και της δικογραφίας όπως προβλέπεται από τον κανονισμό της Βουλής,  έως σήμερα δεν τους έχει χορηγηθεί.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα καταθέσουν πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής αρχικά, με τις ψήφους των είκοσι βουλευτών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος.
Επίσης, θα αποσταλεί και αντίγραφο της μήνυσης στους βουλευτές των υπολοίπων κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου πλην του Γ. Παπανδρέου, προκειμένου να αναλάβουν και εκείνοι τις ευθύνες τους,  συνυπογράφοντας την πρόταση για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής.