Αρχείο

23 Οκτωβρίου 2012

Παππάς και Παναγιώταρος σε εκδήλωση του Βορειοηπειρωτικού κόμματος MEGA -EEMM

Σε εκδήλωση του κόμματος των Ελλήνων "Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον" (MEGA -EEMM) παραβρέθηκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς και Ηλίας Παναγιώταρος. Όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής:
"Το Κόμμα των Ελλήνων «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον» (MEGA -EEMM) διοργάνωσε την Κυριακή 21η Οκτωβρίου 2012, ημερίδα με θέμα τα προβλήματα που...


απασχολούν τους εν Ελλάδι διαβιούντες Βορειοηπειρώτες αλλά και όσους ζουν στην Βόρειο Ήπειρο. Στην κατάμεστη αίθουσα Αθηναϊκού ξενοδοχείου μοναδικοί βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου παρευρέθησαν οι συναγωνιστές Χρήστος Παππάς και Ηλίας Παναγιώταρος.
Ο Χρήστος Παππάς απηύθυνε αγωνιστικό χαιρετισμό στην ηγεσία τα μέλη και τους φίλους του κόμματος και τόνισε μεταξύ άλλων οτι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα σταθεί στο πλευρό κάθε αγωνιζόμενου Βορειοηπειρώτη και πως μοναδική εθνική πολιτική για τη Βόρειο Ηπειρο είναι η ενεργοποίηση του Πρωτοκόλου της Κερκύρας και η Αυτονομία. Ο χαιρετισμός του Χρήστου Παππά βρήκε την ενθουσιώδη ανταπόκριση των Βορειοηπειρωτών, οι οποίοι και τον καταχειροκρότησαν".