Αρχείο

31 Οκτωβρίου 2012

Όχι από τη Χρυσή Αυγή στο κλείσιμο του ΚΕΜΧ Αργολίδας

Η Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Αργολίδας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση εναντίον του κλεισίματος του στρατοπέδου στο Ναύπλιο:
"Καμία έκπληξη δεν μας προκάλεσε η απόφαση της κυβέρνησης για κλείσιμο του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Μηχανικού που από το 1946 λειτουργεί στο Ναύπλιο και από το οποίο έχουν περάσει χιλιάδες Αξιωματικοί και Οπλίτες του Ελληνικού Στρατού. Άλλωστε σε πρόσφατη παρέμβασή μας σε Δημοτικό Συμβούλιο με αποκλειστικό θέμα το μέλλον του ΚΕΜΧ είχαμε επισημάνει ότι η απόφαση είναι προειλημμένη και συμφωνημένη στα πλαίσια της εφαρμογής του μνημονίου υποταγής και παράδοσης που έχουν ψηφίσει και οι δύο κυβερνητικοί...


βουλευτές από την Αργολίδα, κ.κ. Ανδριανός και Μανιάτης.
Απόφαση όχι τόσο ειδικά για το ΚΕΜΧ, αλλά γενικότερα για την υποβάθμιση και απονεύρωση των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδας μας. Αφήνουμε τους τοπικούς βουλευτές να τους κρίνει ο λαός του Ναυπλίου και της Αργολίδας και επισημαίνουμε ξανά στην Δημοτική Αρχή ότι αυτό είναι μόνο η αρχή. Η κυβέρνηση έδειξε δείγματα γραφής στην διπλανή Κόρινθο με το πρώην 6ο Σύνταγμα Πεζικού, το οποίο μέσα σε ένα βραδύ έγινε Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών και φορέας μόνιμης υποβάθμισης της περιοχής.
Η τοπική κοινωνία με τις πρόσφατες κινητοποιήσεις της έδειξε ότι στηρίζει το ΚΕΜΧ και θέλει το προφανές, δηλαδή όχι απλά να παραμείνει το Κέντρο στο Ναύπλιο, αλλά να αναβαθμιστεί περισσότερο. Το λέμε ξεκάθαρα στους Αργολιδείς και τους καλούμε να μην έχουν αυταπάτες: Μόνο μια πραγματικά Εθνική Κυβέρνηση θα μπορέσει να αποκαταστήσει την πληγωμένη Ελλάδα και αν τα όσα γίνονται στην Πατρίδα μας δεν τους αφύπνισαν, να που τώρα η κατηφόρα χτυπά την ίδια τους την πόρτα. Η Χρυσή Αυγή θα επανέλθει στο «θέμα ΚΕΜΧ», καθώς το παρακολουθούμε από κοντά".