Αρχείο

29 Οκτωβρίου 2012

Νέα επίθεση Κιουτσούκη σε κυβέρνηση και Στουρνάρα

Σε νέα δήλωση κατά της κυβέρνησης προχώρησε ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ και πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδωτικού Τομέα, Νίκος Κιουτσούκης. Στη δήλωσή του με τίτλο "ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ", ο κ. Κιουτσούκης τονίζει:
"Ο Υπουργός Οικονομικών, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ικανοποιήσει 100% τις παράλογες...


απαιτήσεις των δανειστών και των πάσης λογής οικονομικών συμφερόντων με πρόσχημα τη…διάσωση της χώρας ΨΕΥΔΕΤΑΙ για ακόμη μια φορά σ’ ότι αφορά την καθολικότητα της Ε.Γ.Σ.Σ.Ε, και του επιδόματος γάμου, λέγοντας ότι δεν ισχύουν σ’ άλλες Ευρωπαϊκές χώρες!!!
Τον καλούμε, εάν τολμά, να πεί στον ελληνικό λαό τι απ’ αυτά που ζητά η ΤΡΟΙΚΑ και εκτελεί η ελληνική κυβέρνηση αδιαμαρτύρητα, ισχύει στις άλλες χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης….
Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να σταματήσει επιτέλους να παίζει το ρόλο του ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥ και να λέει ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, να ορθώσει ανάστημα και να διαπραγματευτεί, ακολουθώντας την προτροπή του ενός τουλάχιστον εκ των κυβερνητικών εταίρων, της ΔΗΜ.ΑΡ.
Ένα δεν μπορούν να επαναδιαπραγματευτούν τους επαχθείς όρους του μνημονίου όπως δεσμεύτηκαν προεκλογικά, τότε η μόνη υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν στον ελληνικό λαό είναι να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ…"