Αρχείο

25 Οκτωβρίου 2012

Εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ για τις Αμερικανικές Εκλογές


Εκδήλωση για τις Αμερικανικές Εκλογές πραγματοποιεί σήμερα η ΟΝΝΕΔ. Σε σχετικό Δελτίο Τύπου της νεολαίας της ΝΔ, διαβάζουμε:
"Αμερικανικές Εκλογές: Η εκλογική μάχη μέσα από τις θέσεις των δύο αντίπαλων κομμάτων
Η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας στα...πλαίσια της εξωστρέφειας και της ανταλλαγής απόψεων έχει καθιερώσει τη διεξαγωγή θεματικών debates για θέματα που άπτονται της επικαιρότητας και απασχολούν την κοινωνία.
Το debate της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου στις 19:00 στη Βιβλιοθήκη του OpenPlace (Μεσογείων 15), με θέμα: «Αμερικανικές Εκλογές: Η εκλογική μάχη μέσα από τις θέσεις των δύο αντίπαλων κομμάτων», ώστε να μπορέσουμε μέσα από την παρουσίαση του πολιτικού πλαισίου των δύο αντίπαλων πολιτικών σχηματισμών, να αντιληφθούμε την επίδραση που θα έχει στη χώρα μας αλλά και στον ευρύτερο κόσμο το τελικό αποτέλεσμα.
Ομιλητές θα είναι οι:
Σταύρος Βλαχογιάννης, εκπρόσωπος των Republicans Abroad
απέναντι στους
Yvette Jarvis, Πρόεδρος των Democrats Abroad Greece και Brady Kiesling, Γραμματέας των Democrats Abroad Greece
Η δομή του debate περιλαμβάνει δεκάλεπτες εισηγήσεις από τους ομιλητές, και κατόπιν ερωτήσεις από το κοινό στις οποίες δίνεται η δυνατότητα στους ομιλητές να απαντήσουν εντός 2 λεπτών. Έπειτα από κάθε τοποθέτηση το κοινό εκδηλώνει την ικανοποίηση του από την απάντηση μέσω μπλε και κόκκινων καρτών.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και διαδικτυακά, από τη σελίδα www.onned.gr/live"