Αρχείο

22 Οκτωβρίου 2012

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» ΤΟΥ Κ. ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ


Πηγή: apospasma.gr

«Κωστής Στεφανόπουλος, ένας μοναχικός Πρόεδρος». Ένα βιβλίο που μιλά για όλους και για όλα! Μητσοτάκης, Παπανδρέου, Τσίπρας μπαίνουν στο στόχαστρο σε μία βιογραφία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας που γράφτηκε από την Νίτσα Λουλέ.
«Έχουμε και τους απογόνους σαν τον Γιωργάκη, που πιστεύουν ότι είναι τιμή του τόπου να τους...


έχει πρωθυπουργούς», φέρεται να δηλώνει ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος, για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Ο Κωστής Στεφανόπουλος αναφέρεται στο δημοψήφισμα που ζήτησε ο πρώην Πρωθυπουργός πέρυσι (και οδήγησε στην πτώση της κυβέρνησής του) και μιλάει για τον Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο αποκαλεί «Γιωργάκη» με οξύτατους χαρακτηρισμούς :
«Αυτό είναι χειρότερο και από το «Βυθίσατε το Χόρα» που είχε πει ο μπαμπάς του. Εκβιάζει το λαό και δημιουργεί πρόβλημα με τους συμμάχους στην Ευρώπη. Για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα. Κάποτε οι άνθρωποι έμεναν στην πολιτική από πατριωτισμό, ενθουσιασμό, αγάπη και προσφορά για τη χώρα. Σήμερα μπαίνουν για να πλουτίσουν ή να λύσουν το βιοποριστικό τους πρόβλημα. Εξαιρούνται οι υποψήφιοι του ΚΚΕ, οι οποίοι επιλέγονται από το κόμμα. Εχουμε και τους απογόνους σαν τον Γιωργάκη, που πιστεύουν ότι είναι τιμή του τόπου να τους έχει πρωθυπουργούς».
Στο βιβλίο περιγράφεται η σκληρή σύγκρουσή του Κωστή Στεφανόπουλου με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη αλλά και οι απόψεις του για το ... «Τσιπράκι». Οπως αναφέρει η συγγραφέας Νίτσα Λουλέ, τον Ιούνιο του 2011, στην Αίγινα, στο κτήμα του ζεύγους Φλαμπουράρη, το γλέντι καλά κρατεί, γίνονται τα βαφτίσια του γιού του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Το «Τσιπράκι, ο γιός του Αλέξη και της Περιστέρας, γίνεται ενός έτους και παίρνει επίσημα, χωρίς κολυμβήθρα και παπά, το όνομα Παύλος-Φοίβος. Κάποιοι τα χάνουν όταν βλέπουν τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας να περνά το κατώφλι. Και μόνον εκείνος δεν δείχνει να έχει πρόβλημα. Αργότερα θα πει: «Αφού με κάλεσαν, γιατί να μην πάω;»