Αρχείο

27 Σεπτεμβρίου 2012

Βόμβες από Βούλτεψη: «Ρουφιανομάγαζο το ΣΔΟΕ, να προσέχει ο Στουρνάρας»!

Πηγή: dimokratianews.gr


Αίσθηση προκάλεσε η χθεσινή σφοδρή επίθεση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Σοφίας Βούλτεψη στο ΣΔΟΕ και στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, καθώς έκανε λόγο για «ρουφιανομάγαζο και εξωκοινοβουλευτικό κέντρο που λειτουργεί...


εντός του ΣΔΟΕ».
Αφορμή στάθηκαν οι διαρροές των ονομάτων πολιτικών στην υπόθεση Καρούζου για την οποία η κυρία Βούλτεψη είπε ότι «από το ρεπορτάζ της» πρόκειται για μια υπόθεση φορολογικής παράβασης 2.500.000 ευρώ, που αφορά αποκλειστικά τους επιχειρηματίες, και το όνομα του προέδρου της Βουλής ενεπλάκη απλά για να καθυστερήσει το θέμα και να μην πληρώσουν.
«Οι έξυπνοι τα έχουν τα λεφτά σε offshore. Να αφήσει τα κουτσομπολιά και τις διαρροές το ΣΔΟΕ. Εξελίσσεται σε ρουφιανομάγαζο. Επιτέλους, να κάνει σωστά τη δουλειά του. Να μαζευτεί το ΣΔΟΕ και ο υπουργός Oικονομικών. Δεν έχει δουλειά να μιλάει για λίστα, γιατί δεν την ξέρει τη λίστα. Να είναι πιο προσεχτικός. Το να δημιουργείται ένας μύθος από τα επίσημα χείλη και του υπουργού Οικονομικών τότε προκαλείται πρόβλημα στη χώρα» είπε η κυρία Βούλτεψη αναφερόμενη στην έτερη υπόθεση των 32.
Λίγη ώρα νωρίτερα πάντως ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος είχε κάνει εκτενή αναφορά στο θέμα Μεϊμαράκη στηλιτεύοντας την απόφασή του να αναθέσει τα καθήκοντά του στους αντιπροέδρους αλλά να παραμείνει πρόεδρος. «Δεν μπορεί ο πρόεδρος της Βουλής να είναι ωσεί παρών. Ή να μείνει και να ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του ή να παραιτηθεί. Φαντάζεστε να γίνει κάτι με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να κληθεί να τον αναπληρώσει ο κ. Μεϊμαράκης;» είπε.
Στον κ. Καμμένο απάντησε ο βουλευτής της Ν.Δ. Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος είπε ότι αν κάποιος θέλει μπορεί να κάνει πρόταση μομφής για τον πρόεδρο.

Γιώργος Λυκουρέντζος