Αρχείο

27 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν μας τα λέει καλά η Όλγα Κεφαλογιάννη

Πολλά τα φάουλ της Όλγας Κεφαλογιάννη κατά την επίσκεψή της στην Τουρκία. Συγκεκριμένα, φέρεται να συζήτησε την άρση των περιορισμών για την έκδοση βίζας σε Τούρκους πολίτες, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των Τούρκων τουριστών που επισκέπτονται την Ελλάδα. Γιατί ξεκινά από τους Τούρκους και δεν αλλάζει την διαδικασία έκδοσης βίζας για τους Ρώσους; Και περισσότεροι είναι και πολύ περισσότερα ευρώ μπορούν να αφήσουν στην Πατρίδα μας.
Παράλληλα, όπως διαβάζουμε στην τουρκική εφημερίδα Vatan και μας μεταφέρει το onalert.gr, η υπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε θετικά για τα τουρκικά σήριαλ που μεταδίδονται στην Ελλάδα. Διαβάστε τον διάλογο που είχε με την...


παρουσιάστρια του βραδινού δελτίου του ΝΤV δημοσιογράφο κ. Γκιουλάϊ Οζντέμ:

ΕΡΩΤΗΣΗ :(...) Είχαμε από εσάς καλές ειδήσεις, καλά νέα…  Και μιλώντας για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ξέρουμε ότι στην Ελλάδα χιλιάδες άνθρωποι παρακολουθούν τουρκικά σήριαλ.
Ολγα ΚΑφαλογιάννη : Ναι, είναι το τρεντ στα σήριαλ αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Εγώ, δυστυχώς δεν έχω χρόνο να παρακολουθώ τηλεόραση, αλλά γνωστοί και φίλοι μου λένε όλοι για τα κοινά σημεία που έχουν οι δύο κοινωνίες.
ΕΡ : Τα σήριαλ αυτά, τα κοινά σημεία που ανακαλύπτουν οι άνθρωποι μπορεί να αλλάξουν και τις οπτικές γωνίες…
Ο.Κ. :  Ναι, είναι και κατά τη γνώμη μου πολύ σημαντικό. Τα σήριαλ βοηθούν και πολύ στη διαφήμιση της Τουρκίας.