Αρχείο

19 Σεπτεμβρίου 2012

Ήρθαμε για να μείνουμε!

Μια ιδέα προχώρησε, μια προσπάθεια ξεκίνησε. Από νέους ανθρώπους, πιστούς σε ιδέες και αξίες. Από αγωνιστές της παράταξης, μέσα από διαφορετικά μετερίζια.
Σε δύσκολους καιρούς για την Πατρίδα μας, ήρθαμε για να συμβάλλουμε στην αναγέννηση και την περαιτέρω στήριξη της πραγματικής πατριωτικής και κοινωνικής παράταξης. Παράλληλα όμως, ήρθαμε για να στηλιτεύσουμε όσους εκτιμούμε ότι προσβάλλουν την ιστορία και την βάση της παράταξης αυτής.
Δεν έχουμε κομματικές παρωπίδες. Δεν είμαστε στην payroll κανενός. Δεν ανήκουμε σε "περίεργες" υπηρεσίες. Αντίθετα, στόχο έχουμε να προβάλλουμε καθετί θετικό από οποιοδήποτε κόμμα της παράταξης, να σηκώσουμε τοίχο αντίστασης στην αριστερή προπαγάνδα και να προβάλλουμε τα εθνικά θέματα και τα κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες. Επιπλέον, είμαστε εδώ για να ενημερώσουμε τον απλό Δεξιό για οτιδήποτε συμβαίνει στο πολιτικό προσκήνιο, αλλά και παρασκήνιο, πάνω και κάτω από το τραπέζι. Και μπορούμε να το κάνουμε, διότι έχουμε την εμπειρία και την ικανότητα να διεισδύουμε παντού!
Τα ΔΕΞΙΑ ΝΕΑ ήρθαν για να μείνουν! Φιλοδοξία μας είναι να αποτελέσουμε τη ναυαρχίδα της δεξιάς ενημέρωσης.