Αρχείο

27 Σεπτεμβρίου 2012

Την Λαγκάρντ και τις 100 ημέρες της κυβέρνησης σχολίασε ο Χρήστος Ζώης

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της γενικής διευθύντριας του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρήστος Ζώης, ανέφερε: "Οι δηλώσεις της κ. Λαγκάρντ προετοιμάζουν νέο γύρο επώδυνων μέτρων για να διαψευστεί συντομότερα από όσο και εμείς πιστεύαμε η δέσμευση του κ. Σαμαρά και των εταίρων του περί των τελευταίων...


μέτρων. Καλούνται οι πρόθυμοι κυβερνητικοί εταίροι να δεσμευθούν εδώ και τώρα για το ακριβές ύψος του πακέτου των μέτρων".
Επιπλέον, ο κ. Ζώης αναφέρθηκε στις 100 ημέρες της κυβέρνησης, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Αφού επί 100 ημέρες ζύμωναν μέτρα ύψους 11,5 δις ευρώ η φιλομνημονιακή κυβέρνηση συμμετέχει σήμερα στη Γενική Απεργία με διαρροές για αποφασισμένα μέτρα ύψους 13,5 δις ευρώ.
Ο εμπαιγμός, η αναξιοπιστία και η ασυνέπεια συνθέτουν μαζί με τον κυνισμό, την ειρωνεία και το μαύρο χιούμορ το πορτραίτο μιας κυβέρνησης πλήρως υποταγμένης στις εντολές των πιστωτών και πρόωρα καταδικασμένης στη συνείδηση των Ελλήνων. Σε ένα μόνο πράγμα είναι συνεπής αυτή η κυβέρνηση: στη μη τήρηση δεσμεύσεων, εξαγγελιών και προγραμματικών συμφωνιών".