Αρχείο

6 Φεβρουαρίου 2015

Υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ ο Ψωμιάδης υπό προϋποθέσεις!Η δήλωσή του για την κεντροδεξιά

«Στο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ δελτίο ειδήσεων του ΕΧΤRΑ (Δευτέρα 2/2/15) ξεκαθάρισα πως στην περίπτωση που ο Κώστας Καραμανλής ή η Ντόρα Μπακογιάννη δεν είναι υποψήφιοι για την προεδρία και η εκλογή του νέου προέδρου γίνει από τη βάση, τότε θα διεκδικήσω εκ νέου την αρχηγία. 
Η Νέα Δημοκρατία κατόρθωσε να χάσει τη μεσαία τάξη, όλες τις κοινωνικές ομάδες που την υποστήριζαν μέχρι πρότινος. Ακόμη και σήμερα, κάποιοι δεν κατάλαβαν -ή δεν θέλουν να...

καταλάβουν- τι έγινε στις 25 Ιανουαρίου. Κάποιοι είδαν την ήττα ως νίκη. 
Οι ευεργετηθέντες από τον κύριο Σαμαρά ψάχνουν να βρουν τώρα εξιλαστήρια θύματα ή κρύβονται πίσω από αστείες δικαιολογίες. Και το τραγικό είναι, πως οι ίδιοι ευεργετηθέντες κάνουν τώρα παρέλαση έξω από το γραφείο του Κώστα Καραμανλή. Ενός Καραμανλή που όλοι περιμένουμε να πάρει πρωτοβουλίες για κάτι καινούργιο.
Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι: Τον Αντώνη Σαμαρά δεν πρόκειται να τον χτυπήσω πολιτικά τώρα που είναι πεσμένος. Άσχετα αν στη δική μου περίπτωση πέρασε από επάνω μου ολόκληρος κομματικός οδοστρωτήρας... Ενδεχόμενη παραίτηση Σαμαρά δεν πρόκειται από μόνη της να αλλάξει τίποτα. Απαιτούνται γενναίες τομές, μια ριζική αναδιάρθρωση στη μεγάλη φιλελεύθερη οικογένεια της Κεντροδεξιάς. Να ξαναβρούμε τον εαυτό μας. Να ξαναμιλήσουμε με την κοινωνία. Να επιστρέψουμε στις αρχές και στις αξίες μας».