Αρχείο

8 Ιουνίου 2014

Ελεύθερος υπό όρους ο Κουκούτσης – Θα παραμένει φρουρούμενος σπίτι του!

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στις ανακρίτριες και τον αρμόδιο εισαγγελέα της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής ο βουλευτής του κόμματος Δημήτρης Κουκούτσης.

Η επί οκτώ ώρες απολογία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής για την κατηγορία της ένταξης...

και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα και ακολούθησε διάσκεψη μεταξύ των ανακριτριών και του Εισαγγελέα, Ισ. Ντογιάκου, προκειμένου να αποφασίσουν για την ποινική του μεταχείριση.

Στον βουλευτή της ΧΑ επιβλήθηκε κατ” οίκον,  όπου θα παραμένει φρουρούμενος 24 ώρες το 24ωρο, με εξαίρεση τη μετάβασή του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για την άσκηση των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων και τη μετάβασή του σε νοσοκομεία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος περιοριστικός επιβάλλεται για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα επιβλήθηκε και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στον βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην ποινική του μεταχείριση μέτρησαν τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και το ότι οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν είναι ικανοί να τον αποτρέψουν από την τέλεση νέων αδικημάτων.

Η απολογία του ξεκίνησε στις 9 το πρωί, ενώ σε συμπαράσταση του βουλευτή, από το πρωί, βρέθηκαν στο Εφετείο οι συνάδελφοι του Ηλ. Κασιδιάρης, Κ. Μπαρμπαρούσης, Ν.Μίχος κ.ά.

crashonline.gr