Αρχείο

3 Ιουνίου 2014

Η συγχαρητήρια δήλωση Ψωμιάδη για τον Τζιτζικώστα

«Θέλω και δημόσια να συγχαρώ τον Απόστολο Τζιτζικώστα για τη μεγάλη εκλογική του επιτυχία. 
Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της κεντρικής Μακεδονίας του έδωσε ψήφο ευθύνης και εμπιστοσύνης. Μια τεράστια νίκη που έχει κάθε δικαίωμα να μην τη χαρίζει σε κανένα συγκεκριμένο κόμμα. 
Άλλωστε επανειλημμένα είχα τονίσει και εγώ ως...

Περιφερειάρχης πως τα προβλήματα του τόπου δεν έχουν χρώμα, αλλά απαιτούν συνολική διεκδίκηση για την αντιμετώπιση τους, όπως κάναμε εμείς στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας επί δέκα χρόνια. 
Οι πολίτες μίλησαν και είναι σαφές πως έχουν μεγάλες απαιτήσεις από τη Διοίκηση για τα επόμενα πέντε χρόνια. Δεν χρειάζονται λοιπόν ούτε γρήγορες αποφάσεις ούτε εγωιστικές και αλαζονικές συμπεριφορές.
Ακόμη, θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες του για τον ωραίο αγώνα που έδωσαν αλλά και στα στελέχη της προηγούμενης περιφερειακής ομάδας, της ¨Δύναμης για την Κεντρική Μακεδονία¨, που με την εμπειρία τους και τη δυναμική τους συνέβαλαν καθοριστικά στην επίτευξη του στόχου. 
Το μόνο που ζητώ από τον Απόστολο είναι να σταθεί αυτές τις ώρες του προσωπικού του θριάμβου με σεμνότητα απέναντι στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Στις εκλογές πάντα οι τόνοι ανεβαίνουν. 
Δεν πρέπει όμως να ξεχνά, πως η παρουσία του στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης καταρχήν και έπειτα στο τιμόνι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αμέσως μετά την έκπτωση μου, οφείλεται, για όσους γνωρίζουν, κατά κύριο λόγο στον Αντώνη Σαμαρά. 
Και για το έργο που καλείται να υλοποιήσει την επόμενη –δύσκολη- ημέρα, χρειάζεται σαφώς τη κυβερνητική συνδρομή. Είμαι βέβαιος πως οι ισορροπίες θα βρεθούν, προς όφελος της κεντρικής Μακεδονίας, προς όφελος των πολιτών.»