Αρχείο

9 Ιουνίου 2014

Ανασχηματισμός και στη ΝΔ – Οι εσωκομματικές αλλαγές που δρομολογεί ο Σαμαράς

Οι αλλαγές που δρομολογούνται στην κυβέρνηση και στον κρατικό μηχανισμό κινούνται παράλληλα με την προσπάθεια του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά για αναδιάταξη των δυνάμεων και στη Νέα Δημοκρατία, η οποία αργά ή γρήγορα θα κληθεί να δώσει τη μάχη των εθνικών εκλογών.

Ο κ. Σαμαράς επιδιώκει όχι μόνο την...

εκπομπή μηνύματος εσωτερικής ενότητας και σύμπνοιας αλλά και την ουσιαστική συμμετοχή όλων στον κοινό αγώνα, μέσα από μία πιο διαδραστική επικοινωνία με την κοινωνία, τα μέλη και τους ψηφοφόρους του κόμματος. Σε αυτό το κλίμα εντάσσονται και οι πρόσφατες συναντήσεις του πρωθυπουργού με τον πρώην πρωθυπουργό Κων. Καραμανλή, τον υπουργό Αμυνας κ. Δημ. Αβραμόπουλο και εσχάτως την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη.

Σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του νέου εσωκομματικού τοπίου, διαδραματίζουν, σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» συνομιλητές του κ. Σαμαρά που αν και δεν συμμετέχουν στην ηγετική ομάδα του Μεγάρου Μαξίμου, γνωρίζουν σε βάθος τη Νέα Δημοκρατία και τις εσωτερικές ισορροπίες. Οι εσωκομματικές διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη, αναμένεται να αποτυπωθούν και στην αλλαγή φρουράς που δρομολογείται σε φορείς του δημοσίου και αναμένεται να λάβουν χώρα μέσα στον Ιούνιο.

paraskhnio.gr